Huis > K > Kan Geen Verbinding Maken Met Het Netwerk?

Kan geen verbinding maken met het netwerk?

Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Netwerk en internet > Status > Netwerk opnieuw instellen. Op het scherm Netwerk opnieuw instellen selecteert u Nu opnieuw instellen > Ja om te bevestigen. Wacht totdat uw pc opnieuw wordt gestart en kijk of dit het probleem oplost.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Vervolgens, hoe kan ik mijn chromecast updaten?

Stappen om Chromecast bij te werken

  1. Verbind de Chromecast en smartphone met hetzelfde wifi-netwerk.
  2. Open de Google Home-app en zoek de Chromecast die u wilt updaten.
  3. Klik op de 3 puntjes tegenover de naam van de Chromecast.
  4. Klik op 'Instellingen'.
  5. Klik op 'Opnieuw opstarten'.
Waar zit het knopje van de Chromecast? Op de Chromecast met Google TV, de meest recente versie, zit de resetknop aan de achterkant. Bij de Chromecast 3 (uit 2018) en Chromecast Ultra zit deze knop juist op de zijkant.

Dus, hoe chromecast resetten zonder wifi?

Er zijn een paar verschillende manieren om je Chromecast te resetten zonder wifi te gebruiken.
Als u een Android-apparaat hebt, kunt u uw Chromecast resetten door naar de Google Home-app te gaan en vervolgens op de menuknop in de rechterbovenhoek te tikken. Scroll vanaf daar naar beneden en tik op Apparaten en selecteer vervolgens je Chromecast. Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de kaart van de Chromecast en selecteer vervolgens Instellingen. Scroll naar beneden en tik op Reset.
Als je geen Android-apparaat hebt, kun je je Chromecast ook resetten door de knop aan de zijkant van de Chromecast 25 seconden ingedrukt te houden.
Als je nog steeds problemen hebt met het resetten van je Chromecast, kun je een fabrieksreset proberen door hem op je computer aan te sluiten en de Chromecast Reset-website te bezoeken. Waarom vind mijn telefoon de Chromecast niet? Er zijn een paar redenen waarom uw telefoon een Chromecast niet kan vinden. Een reden kan zijn dat de Chromecast niet goed is ingesteld. Een andere reden kan zijn dat de Chromecast zich niet op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevindt als uw telefoon. Tot slot kan er een probleem zijn met de Chromecast zelf.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Je kunt ook vragen waarom kan mijn telefoon niet casten naar tv?

Uw telefoon of tablet moet zijn verbonden met een wifi-netwerk. De smartphone, tablet of computer die u gebruikt om te casten, moet zich in hetzelfde wifi-thuisnetwerk bevinden als uw Chromecast. U moet de nieuwste versie van de ondersteunde app gebruiken. Hoe cast ik van telefoon naar tv? Stap 2.Je scherm casten vanaf je Android-apparaat

  1. Zorg dat je mobiele telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast-apparaat.
  2. Open de Google Home-app .
  3. Tik op de tegel van het apparaat waarnaar je je scherm wilt casten en houd deze vast.
  4. Tik op Mijn scherm casten. Scherm casten.

Waarom kan ik niet streamen naar Samsung tv?

Als de draadloze verbinding problemen oplevert, probeer dan een HDMI-adapter te gebruiken om je apparaat op de tv aan te sluiten. Officiƫle Samsung HDMI-adapters worden apart verkocht en bieden ondersteuning voor apparaten met USB-C-poorten. Hoe play4 casten? Om Play4 te casten, moet je de Play4-app openen en vervolgens op het casticoontje drukken in de rechterbovenhoek van het scherm. Vervolgens selecteer je de juiste Chromecast-apparaat om naar te casten.

Hoe cast ik van iPhone naar tv?

Er zijn twee manieren waarop u uw iPhone kunt casten naar uw tv: via een Apple TV of via een chromecast-apparaat.
Om uw iPhone te casten naar uw tv via een Apple TV, zorg ervoor dat uw iPhone en Apple TV op hetzelfde wifi-netwerk zijn aangesloten. Vervolgens open je de app waarvan je de inhoud wilt casten naar je tv (bijvoorbeeld YouTube of Netflix). Zorg ervoor dat de app die je wilt gebruiken compatibel is met Apple TV. Als je de app opent, zie je een icoon van een tv met een wifi-balk erbovenop in de rechterbovenhoek van het scherm. Tik hierop om de castingfunctie te activeren. Selecteer vervolgens Apple TV als het apparaat waarnaar je wilt casten en je ziet nu de inhoud van je iPhone op je tv.
Om uw iPhone te casten naar uw tv via een chromecast-apparaat, zorg ervoor dat uw iPhone en chromecast-apparaat op hetzelfde wifi-netwerk zijn aangesloten. Vervolgens open je de app waarvan je de inhoud wilt casten naar je tv (bijvoorbeeld YouTube of Netflix). Zorg ervoor dat de app die je wilt gebruiken compatibel is met chromecast. Als je de app opent, zie je een icoon van een tv met een wifi-balk erbovenop in de rechterbo

Door Zacharias

Vergelijkbare artikelen

Hoe Chromecast instellen zonder wifi? :: Kan Chromecast niet verbinden met wifi?
Handige links