Huis > H > Hoe Telefoon Afspelen Op Tv?

Hoe telefoon afspelen op tv?

Tik op 'Smart View' (waarschijnlijk moet je nog een keer naar rechts swipen in het instellingen systeem). Vervolgens gaat het apparaat zoeken naar apparaten waar je het scherm heen kan casten. Dit wordt ook wel 'spiegelen' genoemd. Selecteer vervolgens de televisie waar je het scherm heen wilt casten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Je kunt ook vragen kun je met een smart tv draadloos tv kijken?

Met draadloos tv-kijken, kijk je tv op elke plek in én rondom het huis. Je kunt onder andere draadloos tv-kijken met de Smart TV App. Je downloadt de applicatie gemakkelijk op je smart TV en klikt daarna het programma aan dat je wilt zien. Geniet van meer dan 65 zenders, inclusief ESPN, en kijk gratis films on demand. Je kunt ook vragen hoe verbind ik mijn iphone met chromecast? Download de Google Home-app op je iPhone of iPad. De app zoekt naar de Chromecast en stelt voor om te verbinden. Zorg dat beide apparaten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn aangesloten, anders werkt het niet. Geef je Chromecast een naam (handig als je meerdere hebt).

Vervolgens, hoe stream ik van iphone naar chromecast?

Er zijn een paar verschillende manieren om inhoud van je iPhone naar een Chromecast te streamen. Een manier is om de Google Home-app te gebruiken. Open de app en tik op de knop Apparaten in de rechterbovenhoek. Tik vervolgens op de knop in de rechterbovenhoek van uw scherm en selecteer uw Chromecast in de lijst. Tik op de knop Cast en selecteer de inhoud die u wilt casten.
Een andere manier om inhoud van je iPhone naar een Chromecast te streamen is door de ingebouwde Cast-functie in bepaalde apps te gebruiken. Als u bijvoorbeeld de Netflix-app gebruikt, kunt u op de Cast-knop in de rechterbovenhoek van de app tikken en uw Chromecast uit de lijst selecteren.
Tot slot kun je ook de AirPlay-functie op je iPhone gebruiken om inhoud naar een Chromecast te streamen. Open hiervoor de app waarvan u wilt streamen en tik op de AirPlay-knop. Selecteer vervolgens uw Chromecast uit de lijst. Waarom verbind mijn iPhone niet met Chromecast? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw iPhone geen verbinding maakt met Chromecast:
Zorg ervoor dat uw iPhone en Chromecast zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden.
Controleer of de Chromecast-extensie op uw iPhone is geïnstalleerd. Als dat niet het geval is, kunt u die downloaden in de App Store.
Start je iPhone en je Chromecast-apparaat opnieuw op.
Sluit uw Chromecast opnieuw aan op de HDMI-poort van uw tv.
Controleer of er updates zijn voor uw iPhone en uw Chromecast.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Waarom kan ik geen verbinding maken met wifi?

Indien mogelijk: zet het access point (of de draadloze router) uit, wacht 30 seconden en zet deze opnieuw aan. Zorg voor de laatste drivers en client software van uw draadloze netwerkkaart. Verwijder de software van uw draadloze netwerkkaart en installeer deze opnieuw. Daarvan, wat voor tv heb je nodig voor chromecast? Wat heb ik nodig voor een Chromecast? Voor een Chromecast (niet de audioversie) heb je een televisie met een vrije hdmi-poort nodig. Daarnaast heb je een wifi-verbinding nodig, waar je Android-toestel ook mee verbonden is. Om de Chromecast in te stellen, gebruik je de Google Home-app.

Welke Smart TV heeft Chromecast?

Veel tv's met ingebouwde Chromecast zijn afkomstig van Philips, Sony en Sharp, terwijl merken als Toshiba en Vizio ook modellen met enkele opties aan boord aanbieden. Daarnaast heb je bekende en minder bekende fabrikanten als LG en Hisense die een beperkte functionaliteit aanbieden wat Chromecast betreft. Kan je van elke tv een Smart TV maken? Nee, je kunt geen normale tv omzetten in een Smart TV. Een Smart TV heeft speciale hardware en software die nodig zijn om extra functies, zoals het streamen van video's en het gebruik van apps, mogelijk te maken. Als je een normale tv wilt omtoveren tot een Smart TV, zou je een externe mediabox of streaming stick moeten aanschaffen.

Dienovereenkomstig, hoe smart tv verbinden met internet?

Als u uw smart-tv wilt verbinden met het internet, hebt u een paar opties. U kunt een ethernetkabel aansluiten op de tv of een wifi-verbinding maken.
Als u een ethernetkabel gebruikt, sluit u de kabel gewoon aan op de tv en op het modem of de router. Als u wifi gebruikt, kunt u de tv verbinden met het wifi-netwerk door de wifi-instellingen op de tv in te stellen.

Door Marguerita

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander je de wifi op een Chromecast? :: Welke app moet ik downloaden voor Chromecast?
Handige links