Huis > H > Hoe Zet Ik De Gesproken Ondertiteling Uit?

Hoe zet ik de gesproken ondertiteling uit?

Aan- en uitzetten gesproken ondertiteling

Gesproken ondertiteling kun je aan- en uitzetten door met de afstandsbediening het menu van de tv-ontvanger te openen. Er zal in het configuratiemenu een optie 'taalinstellingen' aanwezig zijn, waar de gesproken ondertiteling aan- en uitgezet kan worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik gesproken tekst?

Er is een live transcriptie op het internet.

Vervolgens, hoe werkt teletekst 888?

1. Via Teletekst 888. Kijk je televisie zonder een box of speciale ontvanger van een zenderaanbieder, druk dan op de Teletekst-knop op de afstandsbediening van je tv en druk 3x 8 voor pagina 888. De ondertiteling verschijnt direct. Waarom geen ondertiteling bij Ziggo On Demand? Je kijkt digitale televisie op een tv met een CI+ Module van Ziggo. De fabrikant van de tv is in dit geval verantwoordelijk voor de instellingen van de ondertiteling.

Daarvan, waarom valt ondertiteling weg bij netflix?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom ondertitels kunnen wegvallen bij het streamen van Netflix.
1. Ondertitels zijn mogelijk standaard uitgeschakeld op sommige apparaten. Om ondertiteling in te schakelen, gaat u naar de Netflix-instellingen en selecteert u "Ondertitels."
2. Het ondertitelbestand is mogelijk beschadigd of niet compatibel met het apparaat dat u gebruikt. Probeer een ander ondertitelbestand te downloaden.
3. Er kan een probleem zijn met de Netflix-app zelf. Probeer de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Dit in overweging nemend, hoe kan ik de taal van apple tv veranderen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u de taal van uw Apple TV kunt wijzigen.
Als u de taal van uw Apple TV-interface wilt wijzigen, kunt u dit doen door naar de Instellingen-app op uw Apple TV te gaan. Zodra je in de Instellingen-app bent, selecteer je de optie "Algemeen" en vervolgens "Taal & Regio". Vanaf daar kunt u de taal kiezen die u wilt gebruiken voor uw Apple TV-interface.
Als u de audiotaal voor een specifieke show of film op uw Apple TV wilt wijzigen, kunt u dit doen door naar de Instellingen-app op uw Apple TV te gaan. Zodra je in de Instellingen-app bent, selecteer je de optie "Video en Audio" en vervolgens "Audiotaal". Vanaf daar kun je de audiotaal kiezen die je wilt gebruiken voor die specifieke show of film.
Als u de ondertitelingstaal voor een specifieke show of film op uw Apple TV wilt wijzigen, kunt u dit doen door naar de Instellingen-app op uw Apple TV te gaan. Zodra je in de Instellingen-app bent, selecteer je de optie "Video en Audio" en vervolgens "Ondertitelingstaal". Vanaf daar kunt u de ondertitelingstaal kiezen die u wilt gebruiken voor die specifieke show of film.

Gerelateerde artikelen

Hoe ondertiteling op Chromecast?

Ga naar instellingen voor AppleTV.

Hoe zet ik ondertiteling aan bij Nlziet?

Zet de ondertiteling aan wanneer dit nodig is:

  1. Open eerst de film of het programma.
  2. Klik bovenaan op het pictogram met drie puntjes.
  3. Klik op Ondertiteling.
Waarom doet AirPlay het niet? Zorg ervoor dat uw met AirPlay compatibele apparaten zijn ingeschakeld en zich dicht bij elkaar bevinden. Controleer of de apparaten zijn bijgewerkt naar de nieuwste software en zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden. Herstart de apparaten die u wilt gebruiken met AirPlay of synchrone weergave.

Hoe zet je ondertiteling aan?

Inschakelen van de ondertiteling gaat als volgt:

  1. Start een Nederlandstalig programma op de tv.
  2. Druk op de Teletekstknop op de afstandsbediening. Het symbool op deze knop is afhankelijk van de tv-aanbieder.
  3. Toets paginanummer 888 met de cijfertoetsen die u normaal gebruikt om naar een zender te gaan.
Hoe ondertitel je Videoland? Om ondertiteling in te stellen op Videoland ga je naar het kopje ‘Instellingen’. Vervolgens selecteer je ‘Ondertiteling’ en kies je de taal waarin je de ondertiteling wilt zien.

Trouwens, waar zit ondertiteling?

De ondertitels bevinden zich onderaan het scherm.

Door Demitria Adey

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik Apple TV op mijn Samsung tv? :: Kun je met Apple TV Netflix kijken?
Handige links