Huis > W > Wat Is De Laatste Versie Van Chromecast?

Wat is de laatste versie van Chromecast?

De nieuwste Chromecast (update 2021) is de Chromecast met Google tv, waarbij je niet alleen kunt streamen naar het grote scherm, maar ook een afstandsbediening meegeleverd krijgt. Bedenk wel dat – als je geen 4K-scherm hebt, de nieuwste, wellicht niet direct de beste keuze is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Hoe kan ik mijn Chromecast resetten?

Vanaf het Chromecast-apparaat

Terwijl de Chromecast is aangesloten op de tv en de voeding, houd je de knop op de achterkant van de Chromecast ingedrukt. Het ledlampje gaat geel knipperen. Als het ledlampje wit brandt, laat je de knop los. Daarna wordt de Chromecast gereset.
En nog een vraag, waarom chromecast resetten? Redenen om Chromecast te resetten:

  1. Chromecast werkt niet meer – De Chromecast werkt helemaal niet meer en je hebt alle opties in deze gids al geprobeerd.
  2. Nieuw wifi-netwerk – Je hebt het wifi-netwerk aangepast, mogelijk het wachtwoord veranderd.

Hoelang duurt een Chromecast update?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van de grootte van de update en de snelheid van uw internetverbinding. De meeste Chromecast-updates duren echter tussen de 10 en 20 minuten om te voltooien. Vervolgens, wat is een chromecast v3? Een chromecast is een apparaat waarmee je inhoud van je telefoon, tablet of laptop kunt casten of streamen naar je tv. Chromecast v3 is de nieuwste versie van de chromecast en biedt een paar nieuwe functies, waaronder ondersteuning voor 4K Ultra HD en HDR10.

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je welke versie van Windows je hebt?

Om erachter te komen welke versie van Windows op uw apparaat wordt uitgevoerd, drukt u op de Windows-aanmeldtoets + R en typt u winver in het geopende vak. Selecteer Start om meer informatie te krijgen.

Welke Chromecast V3?

De Google Chromecast 3 Smart werkt gewoon vanaf je telefoon, laptop of tablet en kan ook bediend worden met Google Assistant! De Google Chromecast 3 Smart heeft een aantal voordelen boven de originele Chromecast, waaronder de mogelijkheid tot 1080p streaming in 60 fps. Hoe verbind je Chromecast met nieuwe wifi? Chromecast verbinden met wifi

  1. Sluit de Chromecast aan.
  2. Download en open de Google Home-app.
  3. Zorg dat je smartphone/tablet en Chromecast op hetzelfde netwerk zitten (BELANGRIJK)
  4. Druk op het plusteken (+) in de Google Home-app.
  5. Selecteer nu Apparaat instellen.
  6. Tik vervolgens op nieuw apparaat.

Dienovereenkomstig, hoe chromecast resetten zonder wifi?

Google Chromecast 1 Resetten

  1. Zet de tv op het HDMI kanaal waar de Chromecast op zit aangesloten.
  2. Houd de knop aan de zijkant ingedrukt (+/- 25 seconden)
  3. Wacht tot het LED lampje (aan dezelfde zijde) van knipperend rood, naar wit veranderd.
  4. Laat de knop los als het lampje wit brandt.
Je kunt ook vragen waarom kan chromecast geen verbinding maken met wifi? Het lijkt erop dat je problemen ondervindt bij het verbinden van je Chromecast met je wifi-netwerk. Er zijn een aantal verschillende oorzaken waarom dit kan gebeuren.
1. Het kan zijn dat je wifi-netwerk niet compatibel is met de Chromecast. Controleer of je router compatibel is met de Chromecast door de lijst met compatibele routers te raadplegen.
2. Het kan ook zijn dat je wifi-netwerk niet sterk genoeg is. De Chromecast vereist een minimale snelheid van 2 Mbps om te kunnen streamen. Controleer of je router de juiste snelheid levert door een speedtest uit te voeren.
3. Tenslotte kan het zijn dat er storingen zijn in het wifi-netwerk. Dit kan gebeuren als er te veel apparaten zijn verbonden met hetzelfde netwerk. Probeer een andere wifi-verbinding te gebruiken of de router opnieuw te starten.

Hoe weet je of je Chromecast kapot is?

Om te controleren of je Chromecast werkt, volg je deze stappen:
1. Ga naar de Chromecast-app op je apparaat.
2. Selecteer het Chromecast-apparaat waarmee je wilt controleren of alles werkt.
3. Selecteer de optie Instellingen.
4. Selecteer Info.
5. Als je een melding ziet dat je Chromecast niet werkt, volg dan de aanbevolen stappen om het probleem op te lossen.

Door Leif Gottemoeller

Vergelijkbare artikelen

Hoe Google TV updaten? :: Wat kan je doen met Google TV?
Handige links