Huis > H > Hoe Google Tv Updaten?

Hoe Google TV updaten?

Als u automatische app-updates heeft ingeschakeld, heeft u de Google TV-app mogelijk al.

  1. Open de Google Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek naar Google Play Films of Google TV.
  3. Tik op Updaten of Installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Men kan zich ook afvragen: heb je een chromecast nodig bij een smart tv?

Je hebt geen Smart TV nodig om online tv te kijken. Met een Google Chromecast stream je van je PC, tablet of smartphone naar je televisietoestel. De Google Chromecast is een klein apparaatje dat je met je televisie verbindt. Vanaf dan kan je – via je wifi – programma's streamen op je televisie. Hoe verbind ik mijn iPhone met Chromecast? Download de Google Home-app op je iPhone of iPad. De app zoekt naar de Chromecast en stelt voor om te verbinden. Zorg dat beide apparaten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn aangesloten, anders werkt het niet. Geef je Chromecast een naam (handig als je meerdere hebt).

Vervolgens, kun je een chromecast op elke tv aansluiten?

Ja, u kunt een chromecast aansluiten op elke tv die een HDMI-ingang heeft. Welke Chromecast is het best? De beste Chromecast is de Chromecast Ultra. Deze ondersteunt 4K Ultra HD en HDR, en heeft een snellere processor dan de andere Chromecasts.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Bovendien, wat is beter dan chromecast?

Het bekendste Chromecast-alternatief is zonder twijfel de Apple TV. De mediaspeler is vooral aan te raden wanneer je al veel andere Apple-apparaten in huis hebt. Je kunt bijvoorbeeld je iPad of iPhone gebruiken als controller om spelletjes mee te spelen. Dit in overweging nemend, welke apps kun je gebruiken met chromecast? Deze Chromecast-apps mag je niet missen

  1. Google Home. Google Home is de app om mee te starten als je een Chromecast in huis haalt.
  2. YouTube. Het is niet verwonderlijk dat YouTube van Google het beste werkt met de Chromecast, dat ook van Google is.
  3. Netflix.
  4. BubbleUPnP.
  5. Spotify.
  6. Disney Plus.
  7. Google Foto's.
  8. NLZiet.

Dus, wat is het verschil tussen chromecast v3 en ultra?

De Chromecast Ultra werkt hetzelfde als de Chromecast V3, alleen de kwaliteit is stukken beter. De Chromecast Ultra is de enige Chromecast die alle online media (tv, films, tv-programma's, series en muziek) kan streamen in 4K Ultra HD en HDR kwaliteit. Men kan zich ook afvragen: hoe herken je chromecast 3? De Chromecast 3 is herkenbaar aan het kleine, ronde ontwerp. Daarnaast is het apparaat voorzien van een HDMI-aansluiting, micro-USB-poort en een resetknop.

Waar zit de reset knop op Chromecast?

De resetknop zit aan de achterkant van de Chromecast.

Door Brigitte Ponte

Vergelijkbare artikelen

Waarom cast mijn telefoon niet? :: Wat is de laatste versie van Chromecast?
Handige links