Huis > W > Welke Cloud Opslag Kiezen?

Welke cloud opslag kiezen?

Wil je iets meer, dan kan je het best naar de Google Drive. Voor 1,99 euro per maand heb je 100 GB aan cloudopslag. Voor hetzelfde bedrag heb je bij OneDrive maar de helft. Bij iCloud krijg je 50 GB voor 99 cent per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat is de goedkoopste cloud opslag?

Dropbox is een ontzettend gebruiksvriendelijke clouddienst. Met de app voor je telefoon en programma's voor Mac en Windows maak je heel makkelijk back-ups van belangrijke bestanden. Standaard krijg je wel wat weinig gratis cloud opslag: 2 GB. Het goedkoopste betaalde abonnement kost € 11,99 per maand. Wat dit betreft, wat is een veilige cloud opslag? Gegevensbestanden worden nagenoeg altijd versleuteld opgeslagen in de cloud, waardoor ze onbegrijpelijk zijn voor iemand zonder de juiste 'sleutel'. Bij de grote cloudaanbieders beschik je zelf niet over de sleutel. Die is in feite ingebakken in de dienst zelf.

Wat is de beste manier om foto's op te slaan?

Er zijn veel manieren om foto's op te slaan, en de beste manier hangt af van uw behoeften. Als u foto's online wilt opslaan, zijn er veel opties voor cloudopslag beschikbaar, zoals Google Foto's, iCloud, Flickr en Dropbox. Als u foto's op uw computer wilt opslaan, kunt u de standaard foto-app of een fotomanager van derden gebruiken, zoals Adobe Lightroom of Apple Photos. Als u foto's op uw telefoon wilt opslaan, kunt u de standaard foto-app of een fotomanager van derden gebruiken, zoals Google Foto's of Adobe Lightroom. Als u foto's wilt afdrukken, kunt u een fotoafdrukservice gebruiken, zoals Shutterfly of Mpix. Wat is beter Google Drive of OneDrive? Google Drive en OneDrive zijn beide cloudopslagdiensten waarmee gebruikers bestanden online kunnen opslaan en synchroniseren. Beide diensten bieden een gratis plan met beperkte opslagruimte, maar ook betaalde plannen met meer opslagruimte en extra functies.
Welke dienst is beter? Dat hangt af van je behoeften en voorkeuren. Google Drive biedt meer functies en integraties dan OneDrive, maar OneDrive kan een betere keuze zijn als u voornamelijk Microsoft Office-producten gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Wat dit betreft, welke clouddiensten bieden opslagcapaciteit aan?

DienstGratis opslagKosten extra opslag p.m.
iCloud5 GB50 GB - € 0,99 200 GB - € 2,99 2 TB - € 9,99
OneDrive5 GB100 GB - € 2,00
Google15 GB100 GB - € 1,99 200 GB - € 2,99 2 TB - € 9,99
Dropbox2 GB2 TB - € 9,99/€ 16,99
Wat kost 200 GB iCloud? 200GB: € 2,99 per maand.

Dus, welke cloud voor android?

In een lijst met clouddiensten voor Android mag Google Drive uiteraard niet ontbreken. De app is op de meeste Android-toestellen standaard geïnstalleerd en biedt gratis 15GB aan opslagruimte die wordt gedeeld met Gmail en Google+ Foto's. Voor 100GB opslag betaal je 2 dollar en voor 1TB 10 dollar per maand. Welke gratis cloud? Er zijn verschillende gratis cloud-diensten, waaronder Google Drive, iCloud, OneDrive en Dropbox. Elke dienst heeft zijn eigen voordelen en nadelen, dus het is belangrijk om te overwegen welke dienst het beste bij uw behoeften past.

Hoeveel kost OneDrive per maand?

OneDrive kost 5 euro per maand voor een abonnement met 100 GB opslagruimte. Voor een abonnement met 200 GB betaal je 10 euro per maand. Als je meer ruimte nodig hebt, kun je ervoor kiezen om een abonnement met 1 TB opslagruimte te nemen voor 15 euro per maand.

Door Faustus Mego

Vergelijkbare artikelen

Wat kost Google cloud opslag? :: Wat is beter Google Drive of OneDrive?
Handige links