Huis > H > Hoe Herstelpunt Terugzetten?

Hoe herstelpunt terugzetten?

Terugkeren naar een herstelpunt:

  1. Selecteer de knop Start en Typ Configuratiescherm in het zoekvak naast de knop Start op de taakbalk en selecteer Configuratiescherm (desktop-app) in de zoekresultaten.
  2. Zoek het Configuratiescherm voor herstelen selecteer herstel > Open Systeemherstel > volgende.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je een reservekopie terugzetten?

U kunt uw back-up herstellen vanaf het externe geheugen van uw apparaat. U kunt de app openen. Er is een zwart pictogram in de rechterbovenhoek. U kunt uw back-up herstellen door op de knop 'RESTORE' te drukken.

Wat moet je doen als je laptop blauw beeld geeft?

Een oververhitte computer (of processor) kan zowel een blauw scherm als een zwart scherm veroorzaken. U kunt het beste de computer afsluiten en wachten tot de computer afgekoeld is. Dan kunt u de computer weer opstarten. Uiteraard zult u vervolgens moeten voorkomen dat dit opnieuw gebeurt. Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik windows 10 herstellen? Als u Windows 10 opnieuw wilt installeren, selecteert u Geavanceerde opties > Herstellen vanaf een station. Hierdoor worden al uw persoonlijke bestanden, apps en stuurprogramma's verwijderd die u hebt geïnstalleerd, evenals wijzigingen die u hebt aangebracht in de instellingen.

Wat betekent automatisch herstel voorbereiden?

Automatisch herstel voorbereiden betekent dat van de database een back-up wordt gemaakt en dat de bestanden naar een veilige locatie worden gekopieerd voordat het herstelproces begint. Dit zorgt ervoor dat als het herstelproces mislukt, de database kan worden hersteld vanaf de back-up. Hoe weet je welke versie van Windows je hebt? Volg deze stappen om erachter te komen welke versie van Windows u op uw computer hebt geïnstalleerd:
1. Open het Configuratiescherm.
2. Klik in het Configuratiescherm op de koppeling Systeem en beveiliging.
3. Klik in het venster Systeem en beveiliging op de koppeling Systeem.
4. In het venster Systeem ziet u de versie van Windows die op uw computer is geïnstalleerd.

Gerelateerde artikelen

Kan Windows 10 niet terugzetten naar fabrieksinstellingen?

Klik op de updates als u Windows 10 wilt herstellen naar de fabrieksinstellingen.

Waar staat veilige modus Samsung?

1 Zorg ervoor dat je toestel uitstaat en zet deze vervolgens weer aan door de aan-toets ingedrukt te houden. 2 Als de animatie afspeelt, houd dan de volumetoets naar beneden ingedrukt totdat het vergrendelingsscherm verschijnt. 3 De veilige stand wordt nu ingeschakeld, dit is linksonder in beeld zichtbaar. Je kunt ook vragen wat doet veilige modus? Het is helemaal niet gek als je nog nooit van de veilige modus in Android hebt gehoord. Door deze zogenoemde 'safe mode' aan te zetten, maakt je smartphone alleen gebruik van de standaard-apps die er al vanaf het begin op staan. Alle andere applicaties, zoals WhatsApp en geïnstalleerde games, zijn niet te gebruiken.

Trouwens, kan gsm niet meer uitzetten?

Om een Hard Reset uit te voeren houd je de volgende toetsencombinaties ingedrukt tijdens het opstarten van het apparaat: aan/uit knop, de volume omhoog (+) knop en de home button. Vervolgens kom je in een menu terecht waar je met de volume toetsen kunt navigeren en met de aan/uit knop kunt bevestigen. Wat is SFC Scannow? SFC Scannow is een hulpprogramma van Microsoft waarmee je kunt controleren of er fouten zijn in de bestanden van het Windows-besturingssysteem. Als er fouten worden gevonden, probeert het programma deze automatisch te repareren.

Wat moet je doen als je computer zwart beeld geeft?

Als je computer een zwart scherm geeft, moet je de achterkant van het toestel openmaken en de batterij eruit halen. Wacht ongeveer 30 seconden en stop de batterij weer in. Sluit het toestel weer en start het opnieuw op.

Door Baxter

Vergelijkbare artikelen

Hoe computer opstarten in veilige modus Windows 10? :: Hoe Windows 10 in veilige modus opstarten?
Handige links