Huis > H > Hoe Zet Je Een Afbeelding Vast In Word?

Hoe zet je een afbeelding vast in Word?

Als u ervoor wilt zorgen dat een afbeelding op dezelfde plaats blijft, zelfs als de tekst eromheen wordt verwijderd, kunt u het anker vergrendelen:

  1. Selecteer de afbeelding.
  2. Selecteer het pictogram Indelingsopties.
  3. Selecteer Meer bekijkenen selecteer vervolgens Anker vergrendelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Hoe zet je een logo in Word?

Ga naar Invoegen > Koptekst of Voettekst > Leeg. Dubbelklik op Typ hier in het kop- of voettekstgebied van het document. Selecteer Afbeelding uit bestand, kies uw afbeelding en selecteer Invoegen om de afbeelding toe te voegen. Hoe maak je van een afbeelding een achtergrond? Een achtergrondafbeelding toevoegen aan dia's

  1. Klik met de rechtermuisknop op de marge van de dia en selecteer vervolgens Achtergrond opmaken.
  2. Kies in het venster Achtergrond opmaken de optie Opvulling met afbeelding of bitmappatroon.
  3. Kies onder Afbeelding invoegen vanuit de locatie waar u de afbeelding wilt ophalen:

Hoe maak je een mooie voorkant met Word?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, want schoonheid is een kwestie van kijken. Enkele tips voor het maken van een aantrekkelijke voorkant met Microsoft Word zijn het kiezen van complementaire kleuren voor de achtergrond en de tekst, het gebruik van een interessant of uniek lettertype en het toevoegen van ontwerpelementen zoals vormen, lijnen of afbeeldingen. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, zijn er veel online handleidingen en sjablonen beschikbaar. Dienovereenkomstig, hoe maak je een pagina-indeling in word? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u in Word een paginaopmaak kunt maken. Eén manier is het tabblad Paginaopmaak in het Lint. Van hieruit kunt u zaken als paginastand, marges en regelafstand wijzigen.
Een andere manier om een aangepaste paginalay-out te maken is via het dialoogvenster Pagina-instelling. Ga hiervoor naar het menu Bestand en kies Pagina-instelling. Hier kunt u de paginagrootte, marges en andere opties wijzigen.
Als u nog meer controle wilt over uw paginaopmaak, kunt u de ingebouwde opmaakhulpmiddelen van Word gebruiken. Ga hiervoor naar het tabblad Opmaak in het lint. Hier kunt u de oriëntatie, marges en andere opties wijzigen.
Als u een volledig aangepaste pagina-indeling wilt maken, kunt u een nieuwe documentsjabloon maken. Ga hiervoor naar het menu Bestand en kies Nieuw. In het dialoogvenster Nieuw document klikt u op het tabblad Sjablonen. Van hieruit kunt u een nieuwe sjabloon maken met de door u gewenste paginalay-out.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Wat is het verschil tussen copyright en Creative Commons?

Wat is Creative Commons? Bij Creative Commons geef je een soort 'licentie' af voor een werk waar jij het auteursrecht op hebt. Je geeft toestemming dat een ander, onder bepaalde voorwaarden, jouw foto of andere creatieve werken mag gebruiken zonder dat daarvoor direct nadrukkelijk toestemming voor gevraagd moet worden. Hoe haal je een watermerk uit een video? Stap 1: Open Video Watermark Remover Online en klik op "Bestand toevoegen" om de video te importeren waarvan u het watermerk wilt verwijderen. Stap 2: Klik vervolgens op "Watermerk verwijderen" rechts op een rode achtergrond. Stap 3: Nadat het is voltooid, klikt u op "Downloaden" om uw video terug te krijgen.

Hoe krijg ik pagina 1 weg in Excel?

Klik op het tabblad Pagina-indeling op Pagina-instellingen klik vervolgens op Koptekst/voettekst. Selecteer onder Koptekst of voettekstde optie (geen). Mensen vragen ook: hoe verander je de kleur van een pagina in word? Om de kleur van een pagina in Word te wijzigen, moet je eerst de pagina selecteren die je wilt wijzigen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de pagina en selecteer vervolgens 'Pagina-eigenschappen'. Er zal nu een dialoogvenster openen waarin je de achtergrondkleur van de pagina kunt wijzigen.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik een afbeelding op a4 formaat?

One might also ask: how do I get an image to a4 size?
De meest eenvoudige manier is om het plaatje naar de juiste afmetingen te verkleinen in een fotobewerkingsprogramma. Als u geen fotobewerkingsprogramma hebt, kunt u een gratis online versie gebruiken, zoals Pixlr.com of Fotor.com.

Door Crin

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik mijn concepten vinden? :: Hoe maak ik zelf een watermerk?
Handige links