Huis > W > Wat Betekent Controleren Op Nieuwe Berichten?

Wat betekent controleren op nieuwe berichten?

Het voorkomt dat sommige apps gegevens op de achtergrond verzenden of ontvangen. De modus Gegevensbesparing kan de WhatsApp-functies op de achtergrond verstoren. Het kan u verlaten met het controleren op nieuwe pop-ups met meldingen op Android. U kunt het als volgt uitschakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Bovendien, wat is meldings led op whatsapp?

Als u uw LED-licht aanpast om u meldingen te tonen terwijl een Whatsapp bericht binnenkomt, begint het te knipperen om u te vertellen dat u een Whatsapp bericht, waarmee je kunt realiseren dat je een Whatsapp bericht wacht zonder uw telefoon te controleren. Wat is voorvertoning WhatsApp? Sommige apps, zoals WhatsApp en Berichten, tonen een zogenoemde 'heads up'-melding bij binnenkomende berichten. Dit is een voorvertoning waarin (een gedeelte) van de inhoud te zien is. Het is vanaf nu mogelijk om deze meldingen een lage prioriteit mee te geven, waardoor de animatie niet langer getoond wordt.

Kan je blauwe vinkjes per persoon uitzetten?

Ja, u kunt de blauwe vinkjes per persoon uitzetten. Ga hiervoor naar uw instellingenmenu en selecteer de optie 'Account'. Selecteer daar het tabblad 'Privacy en beveiliging' en scroll naar beneden naar het gedeelte 'Geverifieerde accounts'. Hier kunt u de blauwe vinkjes voor specifieke accounts uitschakelen. Kan iemand mijn WhatsApp berichten meelezen? Nee, WhatsApp-berichten zijn privé en alleen toegankelijk voor de afzender en de ontvanger. WhatsApp gebruikt end-to-end encryptie om de privacy van gebruikers te beschermen, wat betekent dat berichten alleen toegankelijk zijn voor de afzender en de ontvanger, en niemand daartussen.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Bovendien, waarom worden de vinkjes niet blauw?

Als je geen twee blauwe vinkjes, een blauwe microfoon of een label Geopend ziet naast je verzonden bericht of spraakbericht, kan dit de volgende oorzaken hebben: Jij of je ontvanger hebben de leesbewijzen uitgeschakeld in de privacyinstellingen. De ontvanger heeft je mogelijk geblokkeerd. Waarom blijven vinkjes grijs? Een grijs vinkje in WhatsApp betekent dat een berichtje verstuurd is, maar dat het (nog) niet is afgeleverd op de telefoon van de ander. Het appje komt bijvoorbeeld niet aan doordat de telefoon van de ontvanger uitstaat of doordat internet even niet werkt.

Vervolgens, waarom geen 2 vinkjes whatsapp?

Twee grijze vinkjes: het bericht dat jij hebt verzonden is nu daadwerkelijk bij de ontvanger aangekomen. De ontvanger heeft nu dus een melding ontvangen op zijn of haar telefoon dat er een bericht van jou is. Twee blauwe vinkjes: de ontvanger heeft je bericht gelezen. Waarom zie ik geen melding staan bij WhatsApp? Als je geen melding krijgt op WhatsApp kan dat verschillende oorzaken hebben:
- Het toestel staat niet aan of heeft geen internetverbinding;
- WhatsApp is niet geïnstalleerd of geactiveerd op het toestel;
- Er is een melding uitgeschakeld voor WhatsApp in de instellingen van het toestel.

Hoe krijg ik WhatsApp Meldingsgeluid?

Om de WhatsApp-meldinggeluid in te stellen, moet je eerst WhatsApp openen. Vervolgens tik je op het Menu-pictogram ( drie puntjes in een cirkel) rechtsboven in het scherm. Daarna tik je op Instellingen en vervolgens op Meldingen. Onder Meldingen staat Meldingstonen. Tik hierop om het geluid van de meldingen in te stellen.

Door Roos Grohmann

Vergelijkbare artikelen

Waarom hoor ik geen geluid bij WhatsApp? :: Waar vind ik het menu Start?
Handige links