Huis > H > Hoe Kun Je Een Tabel Omzetten Naar Een Celbereik?

Hoe kun je een tabel omzetten naar een Celbereik?

Klik ergens in de tabel en ga naar Hulpmiddelen voor > op het lint. Klik in de groep Extra op Converteren naar bereik. Klik met de rechtermuisknop op de tabel en klik vervolgens in het snelmenu op Tabel > Converteren naar bereik.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoeveel dagen tussen 2 data Excel?

Zoekt het aantal dagen tussen de einddatum (15-MAR-2021) en de begindatum (1-FEB-2021). Als u een datum rechtstreeks in de functie invoert, moet u hier aanhalingstekens omheen zetten. Het resultaat is 42. Hiermee wordt het aantal dagen tussen de einddatum in A2 en de begindatum in A3 als resultaat gegeven (364). Hoe vaak komt dezelfde waarde voor Excel? Tellen hoe vaak één bepaalde waarde voorkomt door de AANTAL. ALS-functie te gebruiken. Gebruik de functie AANTAL. ALS om te tellen hoe vaak een specifieke waarde voorkomt in een reeks cellen.

En nog een vraag, hoe laat je de datum doorlopen in excel?

Excel slaat datums op als numerieke waarden.
Je kunt de datum laten doorlopen in excel door het volgende te doen:
1. Voer de datum in de cel in als een getal
2. Formatteer de cel als een datum
Als u bijvoorbeeld de datum 1/1/2020 wilt invoeren in cel A1, zou u het volgende doen:
1. 1. Voer het getal 1 in cel A1 in. Formatteer de cel als een datum (selecteer cel A1, ga naar het tabblad 'Formaat', selecteer 'Cellen opmaken', selecteer 'Datum' in de lijst 'Categorie', selecteer de gewenste datumnotatie en klik op 'OK')
De datum in de cel gaat nu verder als u extra datums invoert. En nog een vraag, wat is de huidige datum? De huidige datum is 10 oktober 2019.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Is het datum of data?

Als het gaat over een datum op de kalender (bijvoorbeeld 12 januari 2021), zijn de meervoudsvormen datums en data allebei correct. Datums is de gebruikelijkste vorm. Hoe gebruik je de als functie in Excel? Gebruik de functie ALS, een van de logische functies, om één waarde te retourneren als een voorwaarde waar is en een andere waarde als de voorwaarde onwaar is. Bijvoorbeeld: =ALS(A2>B2;"Budget overschreden";"OK") =ALS(A2=B2;B4-A4,"")

Welke formule gebruiken in Excel?

Excel

Gegevens
FormuleBeschrijvingResultaat
=A2+A3Telt de waarden in de cellen A1 en A2 op=A2+A3
=A2-A3Trekt de waarde in cel A2 af van de waarde in A1=A2-A3
Waar vind ik Gegevensvalidatie in Excel? Data Validation in Excel is te vinden onder het tabblad 'Gegevens' in de ribbon. Als je klikt op 'Gegevens' zie je onder andere de optie 'Data Validation'.

Hoe noteer je een bereik in Excel?

In Excel, you can annotate a range by selecting the cells you want to annotate, right-clicking, and selecting "Insert Comment."

Door Monia

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt het OV in Duitsland? :: Waarom verandert datum in Excel?
Handige links