Huis > W > Waarom Kan Iemand Mijn Verhaal Niet Zien?

Waarom kan iemand mijn verhaal niet zien?

De privacyinstellingen van je verhaal wijzigen:

Tik linksonder op Privacy en selecteer je doelgroep: Openbaar: je Facebook-vrienden, volgers en mensen waarmee je hebt gechat in Messenger, kunnen je verhalen zien. Al je volgers kunnen je verhaal zien, maar alleen vrienden kunnen er opmerkingen bij plaatsen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom laadt mijn Facebook nieuwsoverzicht niet goed?

Het overzicht moet zijn gevuld met updates van mensen en pagina's die je volgt. Als je overzicht leeg is, moet je Facebook sluiten en weer openen om je overzicht te vernieuwen. Als dat niet werkt, vind je hier meer informatie over hoe je een probleem met Facebook kunt rapporteren. Waar vind ik het nieuwsoverzicht op Facebook? Klik op de drie horizontale streepjes rechtsonder in jouw Facebook app. Ga naar Instellingen. Nu verschijnt in een balkje “Voorkeuren nieuwsoverzicht”. Klik erop en je ziet het overzicht met de voorkeuren.

Bovendien, hoe verwijder je je verhaal op insta?

Om uw verhaal op Instagram te verwijderen, gaat u naar uw profielpagina en tikt u op het menupictogram in de rechterbovenhoek. Tik op "Mijn verhaal" en vervolgens op de drie puntjes in de rechterbenedenhoek. Tik op "Story verwijderen" en vervolgens op "Verwijderen" om te bevestigen. Bovendien, hoe verberg je verhaal instagram? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Enkele mogelijke methoden om story Instagrams te verbergen zijn het gebruik van een privéaccount, het gebruik van de ingebouwde privacy-instellingen van Instagram, of het gebruik van apps of diensten van derden.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat is het verschil tussen Nieuwsoverzicht en je verhaal op Facebook?

Bovenaan het Facebook-nieuwsoverzicht: je verhaal wordt bovenaan het nieuwsoverzicht van je vrienden of volgers op Facebook weergegeven. Bovenaan je eigen nieuwsoverzicht wordt jouw verhaal als eerste weergegeven in dit gedeelte. Wat is delen in nieuwsoverzicht? Klik op Delen op de tijdlijn van een vriend als u wilt dat het bericht bij een Facebookvriend op de tijdlijn staat en zijn of haar vrienden het bericht ook kunnen zien.

En nog een vraag, hoe kan je zien wie je verhaal bekijkt?

Open je verhaal en veeg omhoog op het scherm om te zien wie je verhaal heeft bekeken. Je ziet het aantal mensen en de Instagram-gebruikersnamen van de mensen die elke foto of video in je verhaal hebben bekeken. En nog een vraag, hoe kun je zien wie het meest op je instagram kijkt? Op Instagram kun je niet zien wie je profiel het meest bekijkt. Er zijn wel apps en websites die beweren dat ze je kunnen laten zien wie je profiel het meest bekijkt, maar deze zijn niet officieel van Instagram en kunnen niet worden vertrouwd.

Kun je het zien als iemand je Insta Story screenshot?

Nee, je kunt niet zien wanneer iemand een screenshot van je Insta Story neemt.

Door Bal

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een kerstkaart op Facebook? :: Hoe krijg ik verhalen weg op Facebook?
Handige links