Huis > H > Hoe Kan Ik Deleten?

Hoe kan ik deleten?

Delete – meestal afgekort tot del – is een toets op het toetsenbord van een computer. Met deze toets kan de gebruiker in tekstverwerkers tekst rechts van of beneden de cursor wissen. In deze functie is hij complementair aan de backspace, die naar links en naar boven wist.

Lees verder

Dit in overweging nemend, waar staat de delete toets?

Duw tegelijkertijd met deze 'backspace'-knop ook de Function- of fn-knop in om de tekst voorwaarts te deleten. De Fn-toets zit linksonder op het toetsenbord. Of: delete tekst van links naar rechts met de toetsencombinatie Ctrl+d. Bovendien, hoe doe je rechtermuisknop op macbook? Als je daarmee gebruik wilt maken van de rechtermuisknop, zul je ook hier nog steeds moeten "control klikken". In Leopard heeft Apple hier een oplossing om dit zonder "control klik" te bereiken. Wanneer je daarna twee vingers op het stuurvlak plaatst en klikt op de muisknop, dan verschijnt het rechtermuisknop menu.

Wat als control alt delete niet werkt?

Er zijn een paar dingen die je kunt proberen als control alt delete niet werkt. Probeer eerst op de escapetoets te drukken. Als dat niet werkt, probeer dan op de aan/uit-knop van uw computer te drukken. Als uw computer nog steeds aan staat, probeer dan op ctrl+shift+esc te drukken om het taakbeheer op te roepen. Als dat niet werkt, kunt u het beste uw computer opnieuw opstarten. Hoe selecteer je alles op een Mac? Om alles te selecteren op een Mac, druk je tegelijkertijd op de commandotoets en de A-toets.

Wat is een ander woord voor verwijderen?

verwijderen (ww): afvoeren, elimineren, onttrekken, opruimen, opzij duwen, opzij schuiven, scheiden, vagen, wegbonjouren, wegdoen, weghalen, wegleggen, wegnemen, wegwerken, zich ontdoen van. Dienovereenkomstig, wat is de betekenis van deleten? deleten - Werkwoord 1. (ov) (informatica) het verwijderen van bestanden op een elektronisch apparaat ♢ Dat virus heeft enkele bestanden van mijn harde schijf gedeletet. Woordherkomst Ontleend aan het Engelse delete|to delete (verwijderen).

Wat is de delete knop op een Chromebook?

Maar, heb je je al eens afgevraagd waar die Delete-knop zit? Die zit er niet. Alt + Backspace = delete. Waar zit de backspace? De backspace zit naast de enter-toets, rechts van de pijl-omhoog toets.

Dienovereenkomstig, waar zit de fn toets mac?

De fn-toets bevindt zich meestal naast de rechter CTRL-toets op het toetsenbord. Soms is de fn-toets ook naast de linker CTRL-toets, maar meestal bevindt hij zich naast de rechter CTRL-toets.

Door Iphigenia Sjostrand

Wat is de enter toets? :: Hoe deel je een reel op Instagram?
Handige links