Huis > W > Wat Is De Enter Toets?

Wat is de enter toets?

Return (Engels voor "terugkeren") of Enter ("invoeren") is een toets op het toetsenbord van een computer, waarmee men, afhankelijk van het computerprogramma, meestal naar een nieuwe regel gaat en/of een ingave bevestigt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar is de Alt-toets?

De spatiebalk op de meeste toetsenborden heeft een plaats voor de alt-toets.

Hoe klik je op de rechtermuisknop zonder muis?

Gebruik dan de sneltoetscombinatie SHIFT-F10. Dienovereenkomstig, hoe doe je rechtermuisknop op laptop? Dit is de rechthoek onder aan het toetsenbord. Bij sommige laptops zitten er twee knoppen onder de rechthoek. Dit zijn de linker- en rechtermuisknop. Bij touchpads die dat niet hebben, moet u klikken op het pad zelf.

Hoe doe je rechtermuisknop op touchpad?

Er is geen universeel antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het uitvoeren van een rechtsklik op een touchpad kan variëren afhankelijk van het merk en model van het apparaat. In het algemeen hebben de meeste touchpads echter ergens op het apparaat een speciale rechtsklikknop. U kunt ook rechts klikken door het touchpad met twee vingers aan te raken en vast te houden. Als geen van deze methoden werkt, raadpleegt u de documentatie van uw specifieke apparaat. Bovendien, hoe bestanden selecteren? Er zijn een paar verschillende manieren om bestanden te selecteren:
1. Bestanden één voor één selecteren: U kunt een bestand selecteren door er met uw muis op te klikken. Om meerdere bestanden te selecteren kunt u de Shift-toets ingedrukt houden terwijl u op elk te selecteren bestand klikt. Dit selecteert alle bestanden tussen het eerste en het laatste bestand waarop u hebt geklikt.
2. Een reeks bestanden selecteren: U kunt ook een reeks bestanden selecteren door op het eerste bestand te klikken, de Shift-toets ingedrukt te houden en vervolgens op het laatste bestand te klikken. Dit selecteert alle bestanden tussen het eerste en het laatste bestand waarop u hebt geklikt.
3. Alle bestanden selecteren: Om alle bestanden in een map te selecteren, kun je op het eerste bestand klikken, de Shift-toets ingedrukt houden en dan op de Einde-toets drukken. Hierdoor worden alle bestanden van het eerste tot het laatste bestand in de map geselecteerd.
4. Meerdere bestanden selecteren: Om meerdere bestanden te selecteren die niet naast elkaar staan, kunt u de Ctrl-toets ingedrukt houden terwijl u klikt op elk bestand dat u wilt selecteren.

Gerelateerde artikelen

Wat is F8 toets?

De menubalk wordt geactiveerd wanneer u deze toets een paar keer indrukt.

Dit in overweging nemend, hoe selecteer je alle foto's op macbook?

Niet-aangrenzende foto's in een dag selecteren: Houd de Command-toets ingedrukt terwijl je op elke foto klikt. Bepaalde foto's deselecteren: Houd de Command-toets ingedrukt en klik op de foto's die je wilt deselecteren. Alle foto's deselecteren: Klik op een lege plek in het venster (niet op een foto). Hoe selecteer je meerdere fotos op je Macbook? Een groep aangrenzende foto's in een dag selecteren: Klik op de eerste foto, houd de Shift-toets ingedrukt en klik op de laatste foto. Je kunt ook de Shift-toets ingedrukt houden terwijl je op de pijltoetsen drukt, of gewoon slepen om de foto's binnen het selectiekader te selecteren.

Is synoniem?

Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen. Wat dit betreft, wat is een ander woord voor afvallen? Afvallen

Vervolgens, doen verdwijnen synoniem?

Volgende, doen synoniem verdwijnen?
Nee, volgende en synoniem verdwijnen niet synoniem. Volgende kan een werkwoord zijn dat betekent dat iets gebeurt na iets anders, of het kan een bijvoeglijk naamwoord zijn dat iets of iemand aanduidt dat komt na iets anders. Verdwijnen betekent dat iets uit het zicht verdwijnt of ophoudt te bestaan.

Door Ginni

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik ruimte vrij op harde schijf? :: Hoe kan ik deleten?
Handige links