Huis > H > Hoe Maak Ik Een Watermerk In Powerpoint?

Hoe maak ik een watermerk in PowerPoint?

Probeer het zelf!

  1. Als u een watermerk aan alle dia's wilt toevoegen, selecteert u Weergave > Diamodel.
  2. Selecteer Invoegen > Tekstvak en sleep om het tekstvak op het diamodel te tekenen.
  3. Typ de tekst van het watermerk (zoals CONCEPT) in het tekstvak.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, kan koptekst niet bewerken?

Klik op Document bewerken > Bewerken in Word Online als u het document nog niet hebt geopend om te bewerken. Klik achtereenvolgens op Invoegen en op Koptekst en voettekst. Klik in het witte gebied boven aan het documentgebied op Opties > Eerste pagina afwijkend. Daarvan, hoe voeg je een voetnoot toe in powerpoint? Ga naar het tabblad Invoegen en klik op Koptekst en voettekst. Selecteer op het tabblad Dia de optie Voettekst ,typ het nummer of symbool dat u hebt toegevoegd in stap 1 en typ vervolgens de tekst die u wilt weergegeven in de voetnoot onder aan de dia.

Wat is een titel slide?

Een titeldia is de eerste dia in een presentatie. Ze bevat meestal de titel van de presentatie en de naam van de auteur. Wat dit betreft, wat is een dia in powerpoint? Een dia in PowerPoint is een enkele pagina die inhoud bevat, waaronder tekst, afbeeldingen, grafieken en andere media. Dia's worden meestal gebruikt om informatie te presenteren tijdens een presentatie of lezing, en kunnen worden weergegeven op een scherm of projector. PowerPoint-dia's kunnen worden gemaakt met de softwaretoepassing PowerPoint, die deel uitmaakt van de Microsoft Office-suite van productiviteitstoepassingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

En nog een vraag, wat kun je met een overzicht dia?

De overzichtsweergave is met name handig als u globale wijzigingen wilt doorvoeren, een overzicht van de presentatie wilt bekijken, de volgorde van opsommingstekens of dia's wilt aanpassen of de opmaak wilt wijzigen. Wanneer u een overzicht maakt, moet u bedenken hoeveel dia's u nodig hebt. Wat is een Diavenster? 3: Diavenster Rechtsboven in het PowerPoint-venster toont het Diavenster een grote weergave van de huidige dia. Met de huidige dia in deze weergave kunt u tekst toevoegen en foto's, tabellen, SmartArt-afbeeldingen, grafieken, tekenobjecten, tekstvakken, video's, geluiden, hyperlinks en animaties invoegen.

Daarvan, hoe maak je een verticale powerpoint?

Van afdrukstand in PowerPoint wisselen (tussen liggend en staand)

  1. Selecteer het tabblad Ontwerpen.
  2. Klik aan de rechterkant op Diagrootte en klik vervolgens op Aangepaste diagrootte.
  3. Selecteer Staand in het dialoogvenster Diagrootte en selecteer OK.
Hoe kan ik PowerPoint updaten? Microsoft PowerPoint kan worden bijgewerkt door het programma te starten en naar Help te gaan. Vervolgens klikt u op Check for Updates en volgt u de aanwijzingen op het scherm.

Wat kun je allemaal doen met PowerPoint?

Met PowerPoint kun je een presentatie maken door een aantal dia's met tekst, plaatjes en/of video's achter elkaar te zetten. Je kunt ook een handout maken, wat een soort samenvatting is van je presentatie, of een poster.

Door Sancho Mcneme

Vergelijkbare artikelen

Hoe Master slide aanpassen? :: Wat is een diamodel PowerPoint?
Handige links