Huis > W > Wat Kun Je Met Een Remarkable 2?

Wat kun je met een reMarkable 2?

De reMarkable 2 belooft je boeken, geprinte documenten en notitieboekjes te vervangen, zonder het gevoel van papier te verliezen. De hardware is zo ongeveer het beste wat je op de markt kunt vinden. Dat in tegenstelling tot de software van de reMarkable 2.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is een reMarkable?

Op het moment van schrijven is de reMarkable 1 nog steeds te koop voor 349 euro. Voor die prijs krijg je ook een Marker en acht reserve penpunten. Er staat een reMarkable 2 in de etalage. De prijs is voor het losse tablet.

Waarom reMarkable 2?

De reMarkable 2 biedt meerdere opties voor de stijl, dikte en kleur van je pen. Bovendien is de tablet uitgerust met een linkshandigenmodus en is het mogelijk je notities direct te versturen als mail, pdf of een ander format. Als digitaal notitieblok doet de reMarkable 2 zijn naam absoluut eer aan. Wat dit betreft, welke tablet is geschikt voor tekenen? Als je een beginnende tekenaar bent of hobbymatig foto's bewerkt, adviseren we een Wacom Intuos of een Trust tekentablet aan. Deze tekentablets zijn relatief goedkoop in aanschaf en werken goed samen met software zoals Adobe PhotoShop of SketchBook Pro. Ze hebben geen poespas en zijn daardoor gebruiksvriendelijk.

Hoe maak je een pennetje voor je telefoon?

Er zijn een paar manieren om een pen voor je telefoon te maken. Eén manier is om met een scherp voorwerp, zoals een tandenstoker, op de resetknop aan de achterkant van de telefoon te drukken. Hierdoor denkt de telefoon dat het een stylus is en kun je hem als pen gebruiken. Een andere manier is om een geleidend materiaal, zoals een potloodstift, te gebruiken om een geïmproviseerde pen te maken. U kunt ook een capacitieve stylus gebruiken, een pen die speciaal is ontworpen om met aanraakschermen te werken. Vervolgens, hoe schrijf ik met apple pencil? Er zijn een paar manieren om te schrijven met de Apple Pencil. Eén manier is om de Pencil gewoon vast te houden als een gewone pen en op het scherm van de iPad te schrijven. Een andere manier is om je hand op het scherm te laten rusten terwijl je met de Pencil schrijft. Dit geeft u een natuurlijker gevoel en helpt ook voorkomen dat de Pencil wegglijdt. Tot slot kun je de Pencil ook gebruiken om te tekenen en te schilderen in apps als Procreate en Paper.

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste reMarkable?

De reMarkable 2 is een digitaal notitieblok dat de gebruiker het gevoel moet geven dat hij op papier schrijft met de mogelijkheden die de digitale wereld biedt. De Noorse fabrikant heeft goed werk geleverd.

Vervolgens, hoe stel je een apple pencil in?

Verwijder de dop en sluit uw Apple Pencil aan op de Lightning-connector van uw iPad. Tik op de knop 'Koppel' wanneer u deze ziet. Nadat u uw Apple Pencil hebt gekoppeld, blijft deze gekoppeld totdat u de iPad herstart, de vliegtuigmodus inschakelt of de Apple Pencil koppelt met een andere iPad. En nog een vraag, hoe beveilig ik samsung notes? Wanneer dit is ingesteld kun je per notitie beveiliging activeren door in een geopende notitie in de instellingen van de notitie (drie puntjes rechts boven) op het slotje te klikken . Wil je de hele app beveiligen, kan ook, gebruik dan Notes in de veilige map! Dan zijn in principe alle Notities beveiligd.

Hoe krijg ik Samsung Notes terug?

Verwijderde notities herstellen

  1. Open Keep. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu Prullenbak .
  3. Tik op een notitie om deze te openen.
  4. Tik op Actie. Terugzetten om de notitie uit de prullenbak te halen.
Trouwens, welke samsung galaxy note zijn er? De Galaxy Note is een smartphone die door Samsung wordt geïntroduceerd in oktober 2011. Het toestel beschikt over een 5,3 inch groot Super AMOLED-scherm en is daarmee een van de grootste smartphones die op dat moment verkrijgbaar zijn. De Galaxy Note is het eerste toestel van Samsung dat wordt uitgerust met de S Pen, een digitale pen waarmee gebruikers tekst kunnen invoeren, notities kunnen maken en tekeningen kunnen maken.

Hoe kom ik in mijn Samsung cloud?

Om in te loggen op je Samsung Cloud-account, heb je een Samsung-account nodig. Als je nog geen Samsung-account hebt, kun je deze aanmaken op de website van Samsung. Als je al een Samsung-account hebt, kun je inloggen op de website van Samsung of in de Samsung-app 'Samsung Cloud'.

Door Job

Vergelijkbare artikelen

  • Waarom reMarkable 2?

    De reMarkable 2 belooft het gevoel van schrijven op papier te combineren met de mogelijkheden van de digitale wereld. Volgens de fabrikant is de tablet nog slimmer geworden en is hij de lichtste in zijn soort. Dit kost wel wat.

Hoe werkt een digitale oscilloscoop? :: Hoe maak ik een notitie?
Handige links