Huis > W > Wat Kost Een Abonnement Op Disney Plus?

Wat kost een abonnement op Disney Plus?

De apps zijn gratis te downloaden, maar voordat je films of series kunt kijken moet je een profiel aanmaken en een abonnement afsluiten. Dat abonnement kost 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Wat is er allemaal te zien op Disney Plus?

Disney Plus lijkt een serieuze Netflix-concurrent te worden. Voor een vast maandelijks bedrag kijk je onbeperkt naar de beste films van Marvel en Pixar, indrukwekkende documentaires van National Geographic en de spannende Star Wars-saga's. Bovendien kan het hele gezin meegenieten. Kan je Disney Plus voor 1 maand? Disney is helaas gestopt met het aanbieden van hun gratis (7-daagse) proefabonnementen. Klik hier om je voor slechts 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op onder of bovenstaande Disney-banners klikken.

Daarvan, wat kost disney plus in belgie?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de prijzen voor Disney+ kunnen variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder locatie en promotionele aanbiedingen. Op basis van de huidige prijzen in andere landen wordt echter geschat dat Disney+ in België ongeveer 8 euro per maand zou kosten. Hoe Abonneer je op Disney+? Er zijn een paar manieren om je aan te melden voor Disney+. Je kunt je aanmelden op de Disney+ website, of via de Disney+ app op bepaalde apparaten. Je kunt je ook abonneren via geselecteerde providers van derden.
Om je aan te melden op de Disney+ website, moet je een account aanmaken en je betalingsgegevens opgeven. Je kunt kiezen tussen de maandelijkse en jaarlijkse abonnementen.
Om je via de Disney+ app aan te melden, moet je de app downloaden op een compatibel apparaat en je aanmelden met je Disney account. Vervolgens kun je je vanuit de app op Disney+ abonneren.
Om je via een externe provider te abonneren, moet je de website of app van de provider bezoeken en je aanmelden met je Disney-account. Zodra je bent aangemeld, kun je je abonneren op Disney+.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat dit betreft, hoe abonneer ik me op disney plus?

Desktop en mobiel: Via de officiële Disney Plus website, klik hier. Apple TV: Ga naar de website van Disney Plus om je te registreren. Download daarna de Disney Plus in de Apple App Store. Playstation 4: Ga naar website van Disney Plus om je te registreren. En nog een vraag, is disney plus de moeite waard? Voor een gloednieuwe stoomservice, er zijn heel weinig nadelen aan Disney+. Vanaf dag een, Disney+ heeft 500 films en meer dan 300 series – 26 daarvan zijn gloednieuwe originele series. Dat is een indrukwekkende hoeveelheid content voor een gloednieuwe dienst.

Welke film moet je gezien hebben?

Iconische films: de 10 films die je ooit in je leven gezien wil hebben

  • 1 The Godfather. Fan-Made Film Trailers.
  • 2 Inception. BoxOfficeSmashers.
  • 3 Forrest Gump. Paramount Movies.
  • 4 It's a Wonderful Life. Robert Scheribel.
  • 5 Intouchables. Movieclips Classic Trailers.
  • 6 Amélie.
  • 7 Singin' in the Rain.
  • 8 Citizen Kane.
Mensen vragen ook: kun je disney plus na een maand opzeggen? Ja, je kunt Disney Plus na een maand opzeggen. Je kunt je abonnement opzeggen door je account te beheren op de Disney Plus-website of app. Als je abonnement via een andere website of app gekocht is, moet je contact opnemen met deze provider om je abonnement op te zeggen.

Dit in overweging nemend, hoe lang is de proefperiode van disney+?

De proefperiode van Disney+ duurt 7 dagen.

Door Portia

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel mensen kunnen tegelijk Disney+ kijken? :: Hoe begin je met Minecraft?
Handige links