Huis > H > Hoe Maak Je Een Account Aan Op Discord?

Hoe maak je een account aan op Discord?

Je kunt een account aanmaken op de registratiepagina van Discord of in de app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Mensen vragen ook: kan je 2 accounts hebben op discord?

Als je de stabiele Discord-build hebt draaien, zal de PTB er geen hinder van hebben. Gelukkig kun je probleemloos inloggen op twee verschillende accounts tegelijk. Houd er rekening mee dat de PTB niet de meest stabiele software is om te gebruiken. Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet registreren bij discord? Je moet een mobiel nummer gebruiken voor het verifiƫren.

Zorg ervoor dat je de juiste landcode selecteert voor je nummer. Heb je een alternatieve account, of heb je een vriend geholpen bij zijn of haar verificatie? Dan is je telefoonnummer pas gebruikt en is er een time-out ingelast voor het gebruik van dat nummer.

Hoe krijg je je Discord account terug?

Als je de toegang tot je Discord-account kwijt bent, zijn er een paar manieren waarop je kunt proberen het te herstellen. Kijk eerst of je je e-mailadres of gebruikersnaam die bij het account horen nog weet. Zo ja, dan kun je proberen je wachtwoord te resetten via de Discord website.
Als je je e-mailadres of gebruikersnaam niet meer weet, kun je proberen contact op te nemen met de klantenservice van Discord. Zij kunnen je misschien helpen je account te herstellen als je hen wat informatie over je account kunt geven, zoals de datum waarop je het hebt aangemaakt of de laatste keer dat je bent ingelogd. Wat is een Discord account? Een Discord account is een gratis applicatie waarmee je in contact kunt komen met mensen die jouw interesses delen. Het is gemakkelijk in te stellen en te gebruiken, en het is beschikbaar op desktop en mobiele apparaten. Met Discord kun je gemakkelijk in contact blijven met mensen die belangrijk voor je zijn, zonder ooit je app te hoeven verlaten.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Heb je een telefoonnummer nodig voor Discord?

Je kunt je Discord-wachtwoord nog steeds opnieuw instellen met je e-mailadres als je geen telefoonnummer aan je account hebt gekoppeld. Ga als volgt te werk via uw mobiele apparaat of computer: 1. Open de Discord-app en selecteer Login. Hoe verifieer je je Discord account? Gebruik de QR-scanner van Authy of Google Authenticator op de QR-code die wordt weergegeven op Discord: Dit zal een zescijferige code creƫren waarmee je eindelijk 2FA kunt activeren op Discord. Vul de code in en klaar is Kees.

Wat moet je doen als je Discord niet kan downloaden?

Open Taakbeheer en sluit alle processen van Discord af, en verwijder Discord van het Start-tabblad. Start het systeem opnieuw op. In sommige gevallen zijn wellicht extra stappen nodig. Zorg ervoor dat alle Discord-processen, inclusief de browserversie, zijn afgesloten en voer het installatiebestand uit als beheerder. Dienovereenkomstig, wat is de desktopversie van discord? Discord is een stem- en tekstchatprogramma voor gamers dat in 2015 werd gelanceerd. Het programma biedt een gratis, eenvoudig te gebruiken stem- en tekstchatapplicatie die geschikt is voor verschillende gamingplatforms, waaronder Windows, macOS, Linux, iOS en Android. Discord heeft een desktopversie die gebruikers toestaat om de app te gebruiken terwijl ze aan het gamen zijn. De desktopversie van Discord is een krachtige chatclient die gebruikers toestaat om tekst- en spraakberichten te verzenden, evenals bestanden en afbeeldingen te delen. De app biedt ook een aantal geavanceerde functies, zoals een spraakherkenningstool, een game-overlay en een screenshotbewerker.

Wat te doen als je Discord account is uitgeschakeld?

Als je Discord-account is uitgeschakeld, moet je contact opnemen met de Discord-ondersteuning. Ze zullen je helpen om je account weer in te schakelen.

Door Paryavi Ehrich

Vergelijkbare artikelen

Hoe vaak kun je je Discord naam veranderen? :: Hoeveel minuten muziek op cd?
Handige links