Huis > W > Waarom Hapert Discord?

Waarom hapert Discord?

🔲 Zorg ervoor dat je de laatste versie van Discord gebruikt!

Je kan de app volledig vernieuwen door op Ctrl/CMD + r te drukken. Soms kan het nodig zijn om Discord af te sluiten en opnieuw op te starten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, hoe maak je een nsfw kanaal op discord?

Log in op de desktopversie van Discord en ga naar de Gebruikersinstellingen. Je opent de Gebruikersinstellingen door links onderaan op het tandwieltje te klikken. Klik in de Gebruikersinstellingen op Privacy en veiligheid. Schakel de optie "Toegang tot NSFW-servers toestaan op iOS" in. Hoe verander je je bio op Discord? Je status wijzigen of verwijderen

Om je gepersonaliseerde status te wijzigen klik je op je profielafbeelding linksonder in de app. Vervolgens klik je op je gepersonaliseerde status. Om je gepersonaliseerde status te verwijderen, klik je op je profielafbeelding linksonder in de app.

Daarvan, hoe kun je je scherm delen op discord?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je je scherm op Discord kunt delen. De eerste manier is om de Discord desktop app te gebruiken. De tweede manier is om de Discord web app te gebruiken. De derde manier is om de Discord mobiele app te gebruiken.
De Discord desktop app is de makkelijkste manier om je scherm te delen. Om je scherm te delen, klik je gewoon op de "Share Screen" knop in de linker benedenhoek van de app.
De Discord web app is een beetje ingewikkelder. Om uw scherm te delen, moet u klikken op het tandwiel "Instellingen" in de linkerbenedenhoek van de app. Klik dan op het tabblad "Stem & Video". Onder de dropdown "Uitvoerapparaat" selecteert u "Discord Desktop Voice". Klik tenslotte op de knop "Scherm delen".
De Discord mobiele app is de meest ingewikkelde manier om je scherm te delen. Om je scherm te delen, moet je het menu "Instellingen" openen. Klik vervolgens op het tabblad "Stem & Video". Onder de dropdown "Uitvoerapparaat" selecteert u "Discord Desktop Voice". Klik tenslotte op de knop "Scherm delen". Bovendien, hoe kan je je eigen discord maken? Discord is een communicatieplatform waarmee gamers met elkaar in contact kunnen komen voor gamedoeleinden. Je kunt je eigen Discord-server aanmaken door de instructies op de Discord-website te volgen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat is Discord en hoe werkt het?

Discord is een app waarmee je met vrienden belt, terwijl je samen een game speelt. Eigenlijk net als Skype of Teams, maar dan voor gamers. Ik gebruik het om te kunnen bellen terwijl we Minecraft spelen. Dat is fijner dan gewoon bellen, want in Discord kun je met een groep bellen (en tegelijk chatten). En nog een vraag, kan je je naam veranderen op discord? Je kunt de naam die iedereen ziet in de gebruikerslijst veranderen. Ga naar het menu voor serverinstellingen: En klik op "Bijnaam wijzigen". Voer je nieuwe bijnaam in en klik op Opslaan.

Wat kost Discord?

Discord is voor het grootste deel gratis te gebruiken. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de app of het starten van een server. Kan je geld verdienen met Discord? Yes, you can make money with Discord. You can do this by setting up a Discord server and inviting people to join. You can then charge people a monthly fee to access your server.

Je kunt ook vragen wat is een nitro discord?

Een nitro discord is een discordsite waar je nitro-gebruikers kunt vinden. Nitro gebruikers zijn gebruikers die een bepaald type abonnement hebben dat hen toegang geeft tot extra functies op de site. Deze functies kunnen variëren, maar sommige van de meest voorkomende zijn een hoger uploadlimit, een eigen server-badge, en een aangepaste emoji-selectie.

Door Docilla

Vergelijkbare artikelen

Wat is een bot op discord? :: Hoe vaak kun je je Discord naam veranderen?
Handige links