Huis > I > Is Discord Gratis?

Is Discord gratis?

Discord is een gratis website en app om tekst, video en audio te delen. Vooral gamers maken er graag gebruik van, om makkelijk te kunnen communiceren met andere gamers tijdens een spel. Hoewel je via Discord ook kan chatten, wordt de tool vooral benut om met elkaar te praten via een headset.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Hoeveel mensen zijn er op Discord?

140 miljoen gebruikers

Het aantal Discord-gebruikers is in een jaar tijd ongeveer verdubbeld. Inmiddels zijn er elke maand 140 miljoen mensen actief.
Wat kost Discord? Discord is voor het grootste deel gratis te gebruiken. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de app of het starten van een server.

Dit in overweging nemend, kan je geld verdienen met discord?

Ja, je kunt geld verdienen met Discord. Je kunt dit doen door een Discord server aan te maken en mensen uit te nodigen. Je kunt dan mensen laten betalen voor toegang tot je server, of voor bepaalde functies op je server. Bijvoorbeeld, je zou mensen kunnen laten betalen voor toegang tot bepaalde kanalen, of voor toegang tot bepaalde bot functies. Je zou ook donaties kunnen instellen op je server, waarmee mensen je financieel kunnen steunen. Wat dit betreft, wat is het nut van discord? Er zijn een paar verschillende interpretaties van deze vraag, dus we zullen een paar verschillende antwoorden behandelen.
1. Het punt van disharmonie is het precieze moment waarop twee dingen ophouden met elkaar in harmonie te zijn. Dit kan een fysiek punt zijn, zoals het punt waarop twee voorwerpen botsen, of het kan een abstract punt zijn, zoals het moment waarop de meningen van twee mensen uiteenlopen.
2. In de wiskunde is het punt van onenigheid het punt waarop een functie verandert van hol naar bol, of omgekeerd. Dit punt wordt ook wel eens het buigpunt genoemd.
3. In de astrologie is het tweespaltpunt een denkbeeldig punt aan de hemel dat de scheidingslijn tussen twee tekens van de dierenriem zou aangeven.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar word Discord voor gebruikt?

Platform waarmee je kan bellen, videobellen en tekstberichten kan sturen. Discord zegt zelf: Gratis en veilig, speciaal voor gamers, werkt op je computer en op je smartphone/tablet. Dienovereenkomstig, hoe werkt een bot in discord? Discord Bots kunnen gemaakt worden op de site Discord Applications. Hier kun je een application maken. Met een application kan je vervolgens een bot maken, door in de application instellingen te klikken op bot. Na het maken van de bot kan je de token kopiƫren.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je je discord account terug?

Restoring your account

First, login on the desktop or browser app, and you should get a dialog box letting you know your account is pending deletion: All you have to do now is click Restore Account and your account will be restored and you'll be back in your account!
Dus, wat is een nitro discord? Een nitro discord is een discord server waar je nitro kan kopen en gebruiken. Nitro is een abonnement voor discord waarmee je extra functies krijgt, zoals grotere emoji's, meer ruimte voor je server en meer.

Hoe kan ik mijn leeftijd veranderen op Discord?

Discord laat je niet toe om je leeftijd te wijzigen, omdat dit informatie is die je niet kunt wijzigen in de algemene gebruikersaccountgegevens. Dit betekent echter niet dat je de leeftijd die je hebt opgegeven toen je je account maakte, niet kunt wijzigen. Als je je leeftijd wilt wijzigen, moet je contact opnemen met de klantenservice van Discord via het helpcentrum en vragen om je leeftijd te wijzigen.

Door Conan Nickles

Vergelijkbare artikelen

Kan je Discord downloaden op PS4? :: Hoe werkt ontvangstbevestiging SMS?
Handige links