Huis > K > Kan Je Discord Downloaden Op Ps4?

Kan je Discord downloaden op PS4?

Discord-integratie komt eindelijk naar PS4 en PS5. Het begint in de Verenigde Staten en komt langzamerhand naar andere landen de komende weken. In mei van 2021 kondigde Sony een samenwerking met de chat-app aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe moet je een vriend toevoegen op Discord?

Druk rechts bovenaan op het witte boegbeeld en het icoon '+'. Deze knop staat in de rechterbovenhoek van de pagina 'Vrienden'. Hierdoor wordt het formulier 'Vriend toevoegen' op een nieuwe pagina geopend. Voer de Discord Tag van je vriend in in het veld 'DiscordTag#0000'. Hoe zet je een bot in een discord server? Ga naar Discord's bot portaal , en maak een nieuwe applicatie. Noteer de klant-ID en het geheim (die u natuurlijk geheim moet houden). Dit is echter niet de bot, alleen de 'Applicatie'. U moet de bot toevoegen onder het tabblad "Bot".

Wat te doen als je Discord account is uitgeschakeld?

Als uw Discord-account is uitgeschakeld, moet u contact opnemen met het ondersteuningsteam van Discord om het probleem op te lossen. Je kunt dit doen door een ticket in te dienen op https://support.discordapp.com/hc/en-us/requests/new. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk informatie over het probleem opneemt, inclusief eventuele foutmeldingen die je hebt ontvangen. Dienovereenkomstig, kan je meerdere discord accounts hebben? Ja, je kunt meerdere Discord accounts hebben. Elk account moet echter een uniek e-mailadres hebben. Je kunt gratis meerdere e-mailadressen aanmaken met een dienst als Gmail.

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Waarom kan ik niet inloggen op Discord?

Als je al ingelogd bent op de mobiele versie van Discord, en snel en veilig wilt inloggen op de desktop- of browser-app, kun je dat doen door in te loggen met een QR-code! Om in te loggen met een QR-code, moet je eerst op de mobiele versie van Discord ingelogd zijn. Men kan zich ook afvragen: hoe vaak kun je je discord naam veranderen? Met Discord kun je je servernaam op elk moment wijzigen. Daarnaast is er no restriction hoe vaak u deze kunt wijzigen. Dus maak je geen zorgen als je een Discord-server hebt gemaakt en de naam per ongeluk verkeerd hebt gespeld.

Hoe maak je een NSFW kanaal op Discord?

Log in op de desktopversie van Discord en ga naar de Gebruikersinstellingen. Je opent de Gebruikersinstellingen door links onderaan op het tandwieltje te klikken. Klik in de Gebruikersinstellingen op Privacy en veiligheid. Schakel de optie "Toegang tot NSFW-servers toestaan op iOS" in. Hoe kan je Discord verwijderen? Discord kan op verschillende manieren worden verwijderd. Als je Discord wilt verwijderen vanuit de instellingen van je apparaat, dan moet je Discord opzoeken in de lijst met apps en vervolgens tikken op 'Verwijderen'. Als je Discord wilt verwijderen vanuit de instellingen van je account, dan moet je inloggen op de website van Discord en vervolgens naar 'Account' gaan. Onder 'Account' vind je de optie 'Verwijder account'.

Dit in overweging nemend, kan discord op playstation?

Discord is een gratis stem- en tekstchat-app voor gamers die werkt op je desktop, mobiel en je spelconsoles. Hoewel de app eerst beschikbaar was voor desktop, is er inmiddels ook een app versie beschikbaar voor iOS en Android. Playstation 4 heeft echter geen officiƫle Discord-app. Dit betekent dat je de app niet kunt downloaden en gebruiken via je Playstation 4-console. Als je Discord wilt gebruiken, zul je dit dus moeten doen via een ander apparaat, zoals je smartphone of laptop.

Door Hadley

Vergelijkbare artikelen

Wat is een Discordserver? :: Is Discord gratis?
Handige links