Huis > H > Hoeveel Accounts Op Discovery Plus?

Hoeveel accounts op Discovery Plus?

Vier mensen kunnen via één account tegelijkertijd discovery+ kijken. Je kunt dus op vier schermen tegelijkertijd kijken. Het is ook mogelijk om individuele gebruikersprofielen aan te maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Bovendien, waar kan ik discovery channel kijken?

Tv-zender Discovery is beschikbaar bij Ziggo, T-Mobile, KPN, Online, Caiway, Youfone, Budget en DELTA. Dus, welke streamingdienst kiezen? De beste streamingdiensten: onze top 12

  • Netflix.
  • Disney+
  • Amazon Prime.
  • HBO (Max)
  • Hulu.
  • Crackle.
  • Peacock.
  • Tubi.

Welke sporten Discovery Plus?

Discovery Plus is een streamingdienst die online video's aanbiedt van Discovery- en Eurosport-gerelateerde tv-programma's. De dienst is momenteel alleen beschikbaar in Nederland, België, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en Polen. Waar vind ik Discovery Plus Ziggo? Als je Discovery Plus op Ziggo wilt kijken, kun je het vinden op kanaal 310 (SD) of kanaal 1110 (HD).

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Heeft Discovery Plus een app?

discovery+ in de App Store. Men kan zich ook afvragen: kan geen verbinding maken met discover? Om te beginnen kun je controleren of Discover is ingeschakeld. Open hiervoor de Google-app > tik op het tabblad'Meer'> selecteer vervolgens Instellingen en tik op Algemeen > schakel nu Ontdekken in als deze is uitgeschakeld. Vervolgens kun je proberen van account te veranderen als je een extra Google-account hebt.

Dus, waarom doet disney plus het niet?

Sluit Disney Plus, wacht 5-10 seconden en open de app opnieuw. Als je Disney Plus streamt op een Android-apparaat, sluit dan de app geforceerd, wis de cachegegevens en probeer het opnieuw. Je kunt Disney Plus ook geforceerd afsluiten op streaming-apparaten zoals Amazon Fire TV , Fire TV Stick en Google Chromecast. Wat is een Chromecast? Een Chromecast is een apparaatje dat je aansluit op je tv om online video's te kunnen streamen. Je sluit het apparaatje gewoon op je tv aan via een HDMI-poort en dan gebruik je je smartphone, tablet of laptop om de video's te streamen naar je tv. Chromecast werkt met verschillende streamingdiensten, zoals YouTube, Netflix en Hulu.

Trouwens, kan je discovery plus maandelijks opzeggen?

Yes, it is possible to cancel your Discovery Plus subscription monthly. To do this, you will need to contact Discovery Plus customer service.

Door Farrell

Vergelijkbare artikelen

Kan niet inloggen op Discovery? :: Wat is er allemaal te zien op Discovery Plus?
Handige links