Huis > W > Wat Is Er Allemaal Te Zien Op Discovery Plus?

Wat is er allemaal te zien op Discovery Plus?

Wat biedt Discovery+?

Kies je voor Discovery+ dan kun je de beste series en documentaires van tv-zenders als Animal Planet, Discovery, Discovery Science, Food Network, HGTV (Home & Garden TV), ID, Motortrend, Paranormal, Magnolia Network, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2 en BBC.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Hoe krijg je Discovery Plus?

Download de app voor discovery+ op je Smart TV, stream via een Chromecast of Apple TV vanaf je mobiel, tablet of laptop, download de applicatie via je Playstation 4, deel je scherm via een HDMI-kabel of kijk via een webbrowser op je televisie. Is Discovery Plus gratis? Zodra je bij discovery+ bent geregistreerd kun je tijdens de proefperiode alles gratis bekijken, maar na deze periode kun je programma's alleen bekijken met een betaald abonnement.

Wat kost abonnement op Discovery Plus?

Discovery Plus kost $4,99 per maand, of $49,99 per jaar. Met een Discovery Plus-abonnement heb je toegang tot een breed scala aan exclusieve Discovery-content, waaronder Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Investigation Discovery, HGTV, Food Network en meer. Bovendien kun je Discovery content streamen op je mobiele apparaten, smart TV's en meer. Kan je terugkijken op Discovery Plus? Ja, je kunt terugkijken op Discovery Plus. Je kunt live TV kijken of door de on-demand bibliotheek bladeren. De on-demand bibliotheek heeft een brede selectie van Discovery shows die u op uw gemak kunt bekijken.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Heeft Ziggo Discovery Plus?

Geen aparte zender voor discovery+ bij Ziggo, maar wel via TV te kijken. Er is niet zoals Netflix op zender 150, Videoland op 151, NPO op 152 en Amazon Prime Video op 153 ook een eigen kanaal van discovery+ bij Ziggo, maar wel zijn er veel andere mogelijkheden om via de televisie naar discovery+ te kijken. Wat kost Discovery Plus Bij ziggo? De maandelijkse kosten van Discovery Plus bedragen € 3;99 voor het Entertainment abonnement en € 5,99 voor het Entertainment & Sport abonnement. Lees hier meer. Is er app van Discovery+ op de tv bij Ziggo en KPN? Ziggo heeft sinds begin dit jaar een nieuwe samenwerking met Discovery.

Hoe krijg ik Discovery Plus op tv KPN?

Indien je een Smart TV hebt, heb je (mogelijk) de Discovery+ app op je Smart TV staan. Via de website https://www.discoveryplus.nl/ ook te bereiken/gebruiken. KPN biedt de Discovery+ app (nog) niet aan via de tv-ontvanger. (P) = zit in het Pluspakket. En nog een vraag, hoe update ik discovery plus op tv? Om Discovery Plus op je tv bij te werken, ga je naar het menu Instellingen > Algemeen > Software-update. Selecteer 'Automatisch zoeken naar updates' en je tv zal automatisch de nieuwste software zoeken en installeren.

Is Discovery Plus het waard?

Discovery Plus is een streamingdienst die je toegang geeft tot een breed scala aan documentaires, realityprogramma's en andere non-fictieprogramma's. De dienst is momenteel beschikbaar in Nederland, België, Duitsland, Zweden en Denemarken. Voor €4,99 per maand krijg je toegang tot de basisdienst met onbeperkt toegang tot alle content. Er is ook een premiumdienst met extras, zoals ongecodeerde live-uitzendingen, voor €9,99 per maand.

Door Hillier Dhmendar

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel accounts op Discovery Plus? :: Waarom kan ik niet inloggen op Discord?
Handige links