Huis > I > Is Discovery Plus De Moeite Waard?

Is Discovery Plus de moeite waard?

Vergeleken andere streamingdiensten in de markt is heeft Discovery Plus een mooie prijs. De meeste concurrenten zijn duurder. Alleen Amazon Video Prime en NPO Plus zijn maandelijks iets goedkoper.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Amazon Prime het waard?

Amazon Prime kost zo weinig dat het al de moeite waard is. Je kunt het abonnement elke maand opzeggen als je het een paar maanden neemt. Je zult niet snel financieel in de buidel tasten voor Prime vanwege de gratis proefperiode van 30 dagen.

Men kan zich ook afvragen: wat kost discovery plus bij ziggo?

Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om Discovery Plus te kijken bij Ziggo en KPN via een zender. De streamingdienst wordt niet aangeboden via de tv-ontvanger. Als je een Smart tv hebt kun je de Discovery+ app installeren. Dus, wat kan je allemaal kijken op discovery plus? Wat biedt Discovery+?

Kies je voor Discovery+ dan kun je de beste series en documentaires van tv-zenders als Animal Planet, Discovery, Discovery Science, Food Network, HGTV (Home & Garden TV), ID, Motortrend, Paranormal, Magnolia Network, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2 en BBC.

Hoe krijg je Discovery Plus op je tv?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je Discovery Plus op je tv kunt krijgen. Eén manier is om de Discovery Plus app te downloaden op je smart tv. Zodra je de app hebt gedownload, moet je een account aanmaken en dan kun je beginnen met streamen. Een andere manier om Discovery Plus op je tv te krijgen is om je tv met het internet te verbinden en vervolgens naar de Discovery Plus-website te gaan. Zodra je op de website bent, moet je een account aanmaken en dan kun je beginnen met streamen. Is er reclame op Discovery Plus? Nee, er is geen reclame op Discovery Plus.

Gerelateerde artikelen

Wat is een Nintendo DS waard?

Een enkele kras op een scherm is waar de Nintendo DS bekend om staat.

Waar zit bij Ziggo Discovery Plus?

Zo is Discovery te zien op kanaal 17, TLC op kanaal 21, Investigation Discovery op kanaal 123, Discovery Science op 202, Animal Planet op 208, enzovoorts. Dit zijn allemaal kanalen die ook op de streamingdienst discovery+ te bewonderen zijn. Kan je terugkijken op Discovery Plus? Je kunt alle programma's en series die je gemist hebt terugkijken bij de zender Discovery door een abonnement op discovery+ te nemen.

Hoeveel kost Discovery Plus per maand?

Na een proefperiode van 7 dagen betaal je €3,99 per maand of €39.99 per jaar voor Entertainment. Entertainment & Sport is zonder een proefperiode van 7 dagen, dit abonnement kost €5,99 per maand of €59,99 per jaar. Volg de volgende stappen als je al klant bent: Ga naar https://www.discoveryplus.com/nl en log in. Hoeveel apparaten op Discovery Plus? Discovery Plus is een online streamingdienst die beschikbaar is in Nederland. De dienst is compatibel met de meeste moderne apparaten, waaronder smart-tv's, smartphones, tablets en computers. Er is geen limiet aan het aantal apparaten waarop je Discovery Plus kunt gebruiken, maar je kunt maar op één apparaat tegelijk streamen.

Dienovereenkomstig, welk kanaal is discovery op ziggo?

Ziggo is een Nederlandse kabeltelevisie- en internetprovider. Het bedrijf biedt onder andere digitale televisie, telefonie en internettoegang via kabelnetwerken.
Discovery Channel is een Amerikaanse televisiezender die documentaires en realityprogramma's uitzendt. De zender is onderdeel van Discovery Communications.
In Nederland is Discovery Channel te zien op kanaal 11 bij Ziggo.

Door Elvah

Vergelijkbare artikelen

Kan Discovery Plus op Chromecast? :: Waarom hapert streaming?
Handige links