Huis > K > Kan Discovery Plus Op Chromecast?

Kan Discovery Plus op Chromecast?

Chromecast via Android

Open de discovery+ app op je Android apparaat en zoek naar het Chromecast icoon rechtsboven in het scherm. 2. Klik op het chromecast icoon. Nu zie je een lijst met chromecast toestellen die beschikbaar zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke abonnementen Discovery Plus?

Discovery Plus kost $3 per maand.

Hoe krijg ik Discovery Plus op mijn LG tv?

Download de discovery+ app via de app store van je LG TV. Ga naar www.discoveryplus.com/lge via je telefoon, tablet of computer. Vul de code van 6 cijfers in die je op de app via je TV ziet staan. De app op je televisie wordt vervolgens automatisch vernieuwd, waarna je kunt beginnen met streamen. Bovendien, kan je discovery plus maandelijks opzeggen? Wat is de opzegtermijn van Discovery Plus? Bij Discovery Plus heb je een opzegtermijn van 1 maand bij een maand abonnement. Na het opzeggen, kun je tot het einde van je facturering gebruikmaken van Disney Plus.

Dus, hoe kun je discovery plus opzeggen?

Als u uw Discovery Plus-abonnement wilt opzeggen, kunt u de onderstaande stappen volgen:
1. Bezoek de Discovery Plus website en log in op je account.
2. Klik op het tabblad "Mijn account".
3. Selecteer de optie "Facturering".
4. Klik op de knop "Abonnement annuleren".
5. Volg de aanwijzingen om uw annulering te bevestigen. Welke streaming diensten zijn er? Er zijn verschillende streamingdiensten beschikbaar. Enkele van de populairdere zijn Netflix, Hulu, Amazon Prime en HBO GO. Elk van deze diensten biedt een andere selectie van films en tv-programma's die online kunnen worden gestreamd.

Gerelateerde artikelen

Waarom vind mijn telefoon de Chromecast niet?

De stappen zijn eenvoudig te begrijpen. Wacht een paar seconden en sluit de stroomkabel weer aan op het apparaat. Wacht een tijdje. Als u uw apparaat in de lijst ziet, is het tijd om het te casten.

Waar kan ik Discovery op kijken?

Tv-zender Discovery is beschikbaar bij Ziggo, T-Mobile, KPN, Online, Caiway, Youfone, Budget en DELTA. Mensen vragen ook: waarom kan ik discovery plus niet streamen? Als je problemen hebt met het afspelen van discovery+ op de Android TV App kun je de volgende stappen proberen om het probleem te herstellen: Stop de app en heropen de app. Verwijder de app en log opnieuw in. Sluit je TV en stroomvoer naar de TV af, wacht 10 seconden en sluit het weer aan.

En nog een vraag, welke streamingdienst kiezen?

De beste streamingdiensten: onze top 12

  • Netflix.
  • Disney+
  • Amazon Prime.
  • HBO (Max)
  • Hulu.
  • Crackle.
  • Peacock.
  • Tubi.
Hoeveel mensen kunnen er op een Disney Plus account? Er kunnen maximaal zes personen tegelijkertijd gebruik maken van één Disney+ account.

Bovendien, hoeveel schermen op disney?

There are a total of six screens at Disney.

Door Hasen Darshna

Vergelijkbare artikelen

Heeft Discovery Plus een app? :: Is Discovery Plus de moeite waard?
Handige links