Huis > I > Is Discovery Plus Gratis?

Is Discovery Plus gratis?

Zodra je bij discovery+ bent geregistreerd kun je tijdens de proefperiode alles gratis bekijken, maar na deze periode kun je programma's alleen bekijken met een betaald abonnement.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Wie zendt Discovery uit?

Tv-zender Discovery is beschikbaar bij Ziggo, T-Mobile, KPN, Online, Caiway, Youfone, Budget en DELTA. Dienovereenkomstig, hoe installeer ik een app op mijn lg smart tv? Apps installeren op je LG smart tv

  1. Stap 1. Open het beginscherm.
  2. Stap 2. Ga naar de LG content store.
  3. Stap 3. Open de Apps optie.
  4. Stap 4. Zoek een app.
  5. Stap 5. Installeer een app.
  6. Stap 6. Open de bewerkingsmodus.
  7. Stap 7. Verplaats de app.
  8. Stap 8. Verwijder de app.

Heb ik Discovery Plus?

Discovery Plus is een streamingdienst die toegang biedt tot een grote verscheidenheid aan Discovery-inhoud. Om te zien of u toegang heeft tot Discovery Plus, kunt u de website van uw provider raadplegen of contact opnemen met de klantenservice. Wat dit betreft, welke apps zitten er op een lg tv? Er zijn een aantal apps voorgeïnstalleerd op LG TV's, waaronder populaire streaming apps zoals Netflix, Hulu, Amazon Prime Video en HBO GO. LG heeft ook zijn eigen contentwinkel, LG Content Store, die een verscheidenheid aan tv-programma's, films en games biedt.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Welke sporten Discovery Plus?

Welke sporten zijn beschikbaar op discovery+?

Stream alle live sporten van Eurosport 1 en Eurosport 2, inclusief de Tour de France, Grand Slam Tennis, wintersporten, UFC en PGA Golf Tour en kijk aanvullend bonus streams en highlights om niets van jouw favoriete sporten te missen.
Daarvan, hoe krijg ik disney plus op ziggo? Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om de applicatie van Disney Plus op een mediabox van Ziggo, KPN of een andere provider te gebruiken. Wel zijn er geruchten bij deze providers dat dit net als voor Netflix en Videoland in de nabije toekomst ook een optie zal zijn.

Hoe krijg ik Discovery Plus op tv KPN?

Indien je een Smart TV hebt, heb je (mogelijk) de Discovery+ app op je Smart TV staan. Via de website https://www.discoveryplus.nl/ ook te bereiken/gebruiken. KPN biedt de Discovery+ app (nog) niet aan via de tv-ontvanger. (P) = zit in het Pluspakket. Dienovereenkomstig, waarom zie ik chromecast niet? De Chromecast is een apparaat dat je aansluit op je tv om content vanaf je telefoon of computer te streamen. Als je de Chromecast-app op je telefoon of computer hebt geïnstalleerd en je niet ziet, kan dit verschillende oorzaken hebben:
- Je hebt geen internetverbinding: zorg ervoor dat je telefoon of computer verbonden is met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast.
- Je hebt de Chromecast-app niet goed geïnstalleerd: probeer de app opnieuw te installeren.
- Er is een probleem met je apparaat: probeer een ander apparaat te gebruiken of de Chromecast te resetten.

Dienovereenkomstig, hoe verbind je een chromecast?

De Chromecast is een kleine mediaspeler die je aansluit op je tv. Je kunt er films, muziek en video's mee afspelen vanaf je tablet, smartphone of laptop. Je bedient de Chromecast met je bestaande apparaat: je zoekt wat je wilt kijken of luisteren, start de afspeler en geeft dan de Chromecast de opdracht om het te streamen. De Chromecast sluit je aan op de HDMI-ingang van je tv. Als je tv geen HDMI-aansluiting heeft, kun je een adapter gebruiken.

Door Oca Eperson

Vergelijkbare artikelen

Hoe zeg ik mijn Discovery Plus abonnement op? :: Kan je Discovery Plus op tv kijken?
Handige links