Huis > H > Hoe Zeg Ik Mijn Discovery Plus Abonnement Op?

Hoe zeg ik mijn Discovery Plus abonnement op?

Opzeggen Discovery Plus

  1. Open de website van Discovery Plus.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op het persoonicoontje.
  3. Klik onder het kopje 'Jouw account' op de optie 'Abonnement'
  4. Klik op de knop 'Annuleer jouw abonnement'
  5. Klik op 'Ja, ik zeg mijn abonnement op'

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Trouwens, kan je discovery plus gratis kijken?

Zodra je bij discovery+ bent geregistreerd kun je tijdens de proefperiode van 7 dagen alles gratis bekijken, maar na deze periode kun je programma's alleen bekijken met een betaald abonnement. Tijdens het afsluiten van een abonnement wordt er vermeld of een proefperiode geldig is. Hoeveel betaal je voor Discovery Plus? Na een proefperiode van 7 dagen betaal je €3,99 per maand of €39.99 per jaar voor Entertainment. Entertainment & Sport is zonder een proefperiode van 7 dagen, dit abonnement kost €5,99 per maand of €59,99 per jaar. Volg de volgende stappen als je al klant bent: Ga naar https://www.discoveryplus.com/nl en log in.

Wat zit er in Discovery Plus?

Discovery Plus is een streamingdienst die exclusieve, reclamevrije inhoud biedt van uw favoriete Discovery-netwerken. Met Discovery Plus heb je toegang tot duizenden uren shows en specials van netwerken als HGTV, Food Network, TLC, ID, Animal Planet, Discovery Channel en meer. Je kunt ook live TV streamen van je favoriete Discovery netwerken. Hoe kan ik mijn Netflix account opzeggen? Volg deze stappen om uw Netflix-account op te zeggen:
1. Ga naar www.netflix.com en meld je aan.
2. Ga met de muis over uw profielnaam in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op "Uw account."
3. Klik onder "Mijn profiel" op "Profielen beheren".
4. Selecteer het profiel dat u wilt verwijderen en klik op het prullenbakpictogram.
5. Bevestig dat u het profiel wilt verwijderen door op "Profiel verwijderen" te klikken.
6. Klik ten slotte op "Gereed" om het scherm "Profielen beheren" af te sluiten.
Uw account wordt nu geannuleerd en u kunt niet langer naar Netflix kijken.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan ik Discovery Plus op tv kijken?

Discovery Plus op televisie

Discovery Plus is te bekijken op alle apparaten met internetverbinding. Installeer de app van Discovery+ op je Samsung smart-tv. Als er geen app beschikbaar is, gebruik een Chromecast om de beelden te streamen vanaf je tablet naar de televisie.
Men kan zich ook afvragen: waar vind ik discovery plus bij ziggo? Zo is Discovery te zien op kanaal 17, TLC op kanaal 21, Investigation Discovery op kanaal 123, Discovery Science op 202, Animal Planet op 208, enzovoorts. Dit zijn allemaal kanalen die ook op de streamingdienst discovery+ te bewonderen zijn.

Hoe kan ik Discovery Channel kijken?

Tv-zender Discovery is beschikbaar bij Ziggo, T-Mobile, KPN, Online, Caiway, Youfone, Budget en DELTA. Men kan zich ook afvragen: is discovery plus hetzelfde als discovery? Nee, discovery plus is niet hetzelfde als discovery. Discovery plus is een uitgebreidere versie van discovery met meer inhoud en functies.

Dienovereenkomstig, is disney plus gratis?

Nee, Disney+ is niet gratis. Om toegang te krijgen tot Disney+ moet je een abonnement nemen. Een abonnement kost €6,99 per maand of €69,99 per jaar.

Door Handler

Vergelijkbare artikelen

Heeft Ziggo ook Discovery Plus? :: Is Discovery Plus gratis?
Handige links