Huis > H > Heeft Ziggo Ook Discovery Plus?

Heeft Ziggo ook Discovery Plus?

VodafoneZiggo en Discovery kondigen nieuwe samenwerking aan inclusief streamingdienst discovery+ Discovery, Inc. en VodafoneZiggo sluiten een nieuwe overeenkomst waardoor Ziggo klanten kunnen blijven genieten van de unieke content van Discovery met onder meer de zenders Discovery, Eurosport en TLC.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat te doen als iemand je geblokkeerd heeft?

Geef hem de ruimte. Het is beter om hem zoveel mogelijk tijd en ruimte te geven om met zijn emoties om te gaan als dat de oorzaak is dat hij je blokkeert. De man zal zich gerespecteerd voelen als je dat kunt doen.

Wat dit betreft, wat kost een abonnement op disney plus?

De apps zijn gratis te downloaden, maar voordat je films of series kunt kijken moet je een profiel aanmaken en een abonnement afsluiten. Dat abonnement kost 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar. Trouwens, hoe moet je uitloggen op netflix op tv? Uitloggen bij Netflix

  1. Begin op het Startscherm van Netflix.
  2. Ga naar links om het menu te openen en selecteer Ondersteuning. Als je Ondersteuning niet ziet, ga dan omhoog en selecteer Instellingen of het pictogram Instellingen .
  3. Selecteer Uitloggen.
  4. Selecteer Ja ter bevestiging.

Dienovereenkomstig, hoe zeg ik mijn netflix op bij kpn?

Als u uw Netflix met kpn wilt opzeggen, kunt u de volgende stappen volgen:
1. Log in op je kpn-account
2. Ga naar je accountinstellingen
3. Selecteer het tabblad "Facturering"
4. Zoek uw Netflix-abonnement en klik op "Annuleren"
5. Volg de aanwijzingen om uw annulering te bevestigen
Nadat u deze stappen hebt gevolgd, wordt uw Netflix-abonnement geannuleerd en wordt het u niet langer in rekening gebracht. Men kan zich ook afvragen: kan netflix voor 1 maand? De Netflix voor 1 maand gratis proefaanbieding is stopgezet. Nieuwe leden kunnen zich nog steeds aanmelden voor een gratis proefperiode, maar die duurt slechts 30 dagen. Als de proefperiode voorbij is, wordt de volgende maand automatisch in rekening gebracht.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je zien of iemand je op WhatsApp heeft geblokkeerd?

Naast uw berichten, staan vinkjes. Twee vinkjes betekenen dat het bericht is aangekomen, en één vinkje betekent dat het bericht is verzonden. Indien u geen tweede vinkje ziet, kan het zijn dat u geblokkeerd bent.

Wat dit betreft, hoe update ik discovery plus op tv?

Stop de app en heropen de app. Verwijder de app en log opnieuw in. Sluit je TV en stroomvoer naar de TV af, wacht 10 seconden en sluit het weer aan. Controleer of er updates zijn in de Playstore voor discovery+ Bovendien, kan je discovery plus streamen? Chromecast via Android

Open de discovery+ app op je Android apparaat en zoek naar het Chromecast icoon rechtsboven in het scherm. 2. Klik op het chromecast icoon. Nu zie je een lijst met chromecast toestellen die beschikbaar zijn.

Daarvan, heeft discovery plus een app?

discovery+ in de App Store. Men kan zich ook afvragen: kan je op discovery plus terugkijken? Yes, you can watch previous episodes of shows on discovery plus. You can either watch them through the app or on the website.

Wat dit betreft, hoe kom je aan discovery plus?

Op de website van Discovery Plus staat duidelijk beschreven hoe je het abonnement kunt afsluiten. Je kunt het abonnement direct afsluiten via de website of je kunt het via de app aanschaffen. Als je het abonnement via de website aanschaft, kun je direct gebruikmaken van de website of de app. Als je het abonnement via de app aanschaft, kun je alleen gebruikmaken van de app.

Door Phi

Vergelijkbare artikelen

Welke programma op Discovery Plus? :: Hoe zeg ik mijn Discovery Plus abonnement op?
Handige links