Huis > W > Waarom Hapert Discovery Plus?

Waarom hapert Discovery Plus?

Probeer de volgende stappen om het probleem op te lossen:

- Start je apparaat opnieuw op en herstart de router. - Probeer een video af te spelen via de internet browser. - Schakel de ad-blocker uit of andere browserextenties. - Als je programma's probeert te kijken via de browser op je mobiel, download dan de app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Mensen vragen ook: is discovery plus de moeite waard?

Vergeleken andere streamingdiensten in de markt is heeft Discovery Plus een mooie prijs. De meeste concurrenten zijn duurder. Alleen Amazon Video Prime en NPO Plus zijn maandelijks iets goedkoper. Dienovereenkomstig, hoe krijg je discovery plus op je tv? Discovery+ op TV: zo kun je via de televisie kijken!

  1. Download de app voor discovery+ op je Smart TV.
  2. Stream discovery+ via een Chromecast of Apple TV vanaf je mobiel, tablet of laptop.
  3. Deel je scherm via een HDMI-kabel.
  4. Kijk via een webbrowser op je televisie.

Waarom geen verbinding met Discovery?

Als je geen verbinding kunt maken met Discovery, zijn er een paar mogelijke redenen:
1. Discovery kan down zijn of technische problemen ondervinden. In dat geval kunt u geen verbinding maken totdat het probleem is opgelost.
2. Er kan een probleem zijn met uw internetverbinding. Probeer uw router of modem opnieuw op te starten, of controleer of er in uw omgeving storingen zijn.
3. Uw firewall blokkeert misschien Discovery. Probeer uw firewall tijdelijk uit te schakelen om te zien of dat het probleem verhelpt.
4. Mogelijk gebruikt u een verouderde versie van Discovery. Zorg ervoor dat je de meest recente versie van de software gebruikt. Je kunt ook vragen kan niet inloggen op discovery? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet kunt inloggen op discovery:
1) Je hebt misschien geen account - om in te kunnen loggen moet je een account hebben. U kunt een account aanmaken door naar de discovery website te gaan en op de knop "aanmelden" te klikken.
2) Het kan zijn dat u uw gebruikersnaam of wachtwoord verkeerd invoert - zorg ervoor dat u de juiste informatie in de juiste velden invoert. Als u niet zeker weet wat uw gebruikersnaam of wachtwoord is, kunt u op de link "wachtwoord vergeten" klikken om het opnieuw in te stellen.
3) Er kan een probleem zijn met de discovery website zelf - als je nog steeds problemen hebt met inloggen, is er mogelijk een tijdelijk probleem met de website. Probeer het later nog eens of neem contact op met de klantenservice van discovery voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

En nog een vraag, waarom hapert streaming?

Als je haperingen ondervindt, kan je alvast het onderstaande proberen: Update naar de meest recente versie indien mogelijk. Sluit andere apps af voor je Streamz opstart. Zorg ook dat je met zo weinig mogelijk toestellen gebruikmaakt van hetzelfde netwerk. Dienovereenkomstig, waarom hapert streamen? Het kan helpen om je kabels goed aan te duwen. Komt er geen goed signaal binnen en zitten de kabels goed dan kan het helpen om je modem te resetten. Houd er rekening mee dat het na een reset 20 minuten kan duren voor je WiFi weer goed is. 2) Test het WiFi signaal op de plek waar je de stream wilt gaan kijken.

Je kunt ook vragen waarom stopt streaming?

Doorgaans is dat het gevolg van de afstand tot de router of van andere elektronische apparaten in huis die het draadloze signaal verstoren. Plaats de router of het toegangspunt dichter bij het product van Sony dat de video streamt. Je kunt ook vragen hoe krijg ik discovery plus op tv ziggo? Ziggo biedt Discovery Plus als onderdeel van hun alles-in-1 pakket. Er zijn twee manieren om Discovery Plus op jouw tv te krijgen:
1. Via de Ziggo GO app. Download de app op jouw telefoon of tablet en log in met jouw Ziggo account. Je kunt dan direct naar Discovery Plus gaan en de app gebruiken om tv-programma's en films te streamen.
2. Via de Ziggo TV app. Download de app op jouw smart tv of mediabox en log in met jouw Ziggo account. Je vindt Discovery Plus dan in het menu onder 'TV-apps'.

Waar zit bij Ziggo Discovery Plus?

Ziggo heeft Discovery Plus in het basispakket. Deze zender is te vinden op kanaal 43.

Door Hayott

Vergelijkbare artikelen

Waarom zie ik Chromecast niet? :: Wat is leuk op Discovery Plus?
Handige links