Huis > W > Wat Is Er Mis Met Disney+?

Wat is er mis met Disney+?

1. Check je internetverbinding. Wanneer Disney Plus traag is, eindeloos blijft bufferen of helemaal niet werkt, is het probleem waarschijnlijk dichterbij dan je denkt. Controleer daarom altijd als eerst de internetverbinding van je Android-smartphone, tablet of smart-televisie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is opzegtermijn Disney Plus?

U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen. Als u een maand vooruit betaalt, kunt u de streamingdienst gebruiken voor de maand waarvoor u hebt betaald.

Waarom doet Disney Plus het niet op Safari?

Probeer uw browser te wijzigen

Als Disney Plus niet op Mac wordt geladen, is het mogelijk dat uw browser het probleem is. Tot dusverre is de eenvoudigste oplossing om gewoon naar een andere browser over te schakelen en te controleren of dat het probleem oplost.
Je kunt ook vragen kan disney+ niet streamen naar tv? Probeer deze tips voor het oplossen van problemen: Controleer of je Apple TV met je tv is verbonden. Controleer of het iOS-apparaat met de Disney+-app en de Apple TV beide met hetzelfde wifinetwerk zijn verbonden. Voor de beste ervaring, inclusief 4K-content, raden we het nieuwste model Apple TV aan.

Men kan zich ook afvragen: welke smart tv ondersteunt disney plus?

Op dit moment is Disney+ alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland en Puerto Rico. De app kan worden gedownload op de meeste smart-tv's, waaronder Samsung, LG, Vizio en Sony. Dienovereenkomstig, waarom doet disney plus het niet op laptop? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Disney+ op sommige laptops niet werkt. Eén mogelijkheid is dat de Disney+ website niet compatibel is met de browser of het besturingssysteem op de laptop. Een andere mogelijkheid is dat de hardware van de laptop niet krachtig genoeg is om Disney+ content te streamen. Ten slotte is het ook mogelijk dat er een probleem is met de Disney+ servers.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de proefperiode van Disney+?

Is er een Disney Plus gratis proefabonnement? Er was een gratis proefperiode van Disney Plus in Nederland van november tot medio 2020. Deze optie was na zes maanden verdwenen.

Wat is fout 39 bij Disney Plus?

Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Help Center (Foutcode 39). Dan betekent dit dat de video die je probeert te bekijken momenteel niet kan worden bekeken. Dit kan een probleem omtrent de beschikbaarheid van rechten of een intern systeemprobleem zijn. Wat dit betreft, hoeveel mensen kunnen kijken op disney plus? Je kunt Disney+ kijken op allerlei verschillende apparaten. Kijk op je eigen manier op je tv, laptop, tablet, telefoon, gameconsole en meer. Bovendien kun je tot wel 4 streams tegelijk kijken op 4 verschillende schermen.

Dus, kan niet betalen voor disney plus?

Neem contact op met de klantenservice van Disney+ als je alle gegevens correct hebt ingevoerd en nog steeds problemen ondervindt. Je kunt ons bereiken via de chat, telefoon of social media. Waarom kan ik niet op Safari? Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom je Safari niet kunt openen. Mogelijke oorzaken zijn:
- Safari is niet geïnstalleerd op je computer
- Safari is niet het standaard webbrowser op je computer
- Safari wordt geblokkeerd door een firewall of andere beveiligingssoftware
Om te controleren of Safari geïnstalleerd is, ga je naar de map 'Applicaties' op je computer. Als Safari niet in deze map staat, is het niet geïnstalleerd.
Om Safari in te stellen als standaard webbrowser, start je Safari op en ga je naar 'Safari > Voorkeuren'. In het tabblad 'Algemeen' staat een optie om Safari in te stellen als standaard webbrowser.
Soms wordt Safari geblokkeerd door beveiligingssoftware of een firewall. Controleer de instellingen van deze software om te zien of Safari geblokkeerd wordt.

Kan sommige websites niet openen in Safari?

Als u problemen heeft met het openen van bepaalde websites in Safari, kunt u de volgende stappen uitvoeren:
1.Open Safari en ga naar 'Safari > Voorkeuren'.
2.Klik op 'Websites'.
3.Zorg ervoor dat de optie 'Algemene' is geselecteerd.
4.Controleer of de website die u wilt openen, niet is geblokkeerd in de lijst met 'Websites toegang tot'.
5.Als de website is geblokkeerd, kunt u de website toevoegen aan de lijst door op de knop '+' te klikken.
6.Klik op 'Done' om de wijzigingen op te slaan.

Door Jann

Vergelijkbare artikelen

Waarom blokkeert Safari? :: Waarom doet Disney Plus het niet op tv?
Handige links