Huis > H > Hoe Kan Je Disney Plus Bereiken?

Hoe kan je Disney plus bereiken?

Contact met Disney Plus

Disney+ is iedere dag telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 00:00 uur. Je kunt gratis bellen met Disney Plus via het 0208082872. Als je vanuit het buitenland belt, bel dan naar +31 208082872 . Ook per livechat, email en sociale media kun je vragen stellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is opzegtermijn Disney Plus?

U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen. Als u een maand vooruit betaalt, kunt u de streamingdienst gebruiken voor de maand waarvoor u hebt betaald.

Dit in overweging nemend, wat is foutcode 83?

Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Help Center (Foutcode 83). Dan betekent dit dat we een onbekende fout bij het streamen naar jouw apparaat ervaren. Dit is doorgaans een probleem met de apparaatcompatibiliteit, een verbindingsfout of accountprobleem. Daarvan, wat is fout 39 bij disney plus? Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Help Center (Foutcode 39). Dan betekent dit dat de video die je probeert te bekijken momenteel niet kan worden bekeken. Dit kan een probleem omtrent de beschikbaarheid van rechten of een intern systeemprobleem zijn.

Wat is er met Disney Plus?

Disney Plus is een Amerikaanse video on-demand over-the-top streamingdienst die eigendom is van en geëxploiteerd wordt door de Walt Disney Direct-to-Consumer en International divisie van The Walt Disney Company. De dienst debuteerde op 12 november 2019 in de Verenigde Staten, Canada en Nederland. Het distribueert een aantal originele programma's, waaronder originele series, specials, miniseries, documentaires en films. De dienst omvat ook de exclusieve streamingrechten voor alle inhoud van de Disney+ Hotstar-dienst in India. Disney Plus is beschikbaar op webbrowsers, mobiele apparaten, smart-tv's en spelconsoles. Welke Smart TV ondersteunt Disney Plus? De volgende Smart TV's ondersteunen Disney Plus:
-Samsung Smart TV's (2016 en nieuwer)
-LG Smart TV's (2016 en nieuwer)
-Sony Smart TV's (2016 en nieuwer)
-Vizio Smart TV's (2017 en nieuwer)
-Hisense Smart TV's (2018 en nieuwer)
-Insignia Smart TV's (2018 en nieuwer)
Als je een oudere Smart TV hebt die Disney Plus niet ondersteunt, kun je de service nog steeds gebruiken door een Disney Plus-compatibel streamingapparaat (zoals een Roku, Amazon Fire TV of Chromecast) op je tv aan te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de proefperiode van Disney+?

Is er een Disney Plus gratis proefabonnement? Er was een gratis proefperiode van Disney Plus in Nederland van november tot medio 2020. Deze optie was na zes maanden verdwenen.

Daarvan, is alles op disney plus gratis?

Disney Plus kost 8,99 euro per maand en 89,99 euro per jaar. Bij het afsluiten van een jaarabonnement kijk je dus 2 maanden gratis. Je betaalt dan ongeveer 5,80 euro per maand. Welke abonnementen heeft Disney Plus?

Disney+ Abonnement 'Maandelijks'Disney+ Abonnement 'Jaarlijks'
Wat kost Disney+ per maand?€8,99€7,49
Wat kost Disney+ per jaar?€107,88€89,99
HD beschikbaarJaJa
Ultra HD beschikbaarJaJa

Vervolgens, hoe kan je gratis disney plus kijken?

Disney Plus biedt een gratis proefperiode aan waarbij je de streamingdienst zeven dagen lang gratis kunt gebruiken. Door gebruik te maken van de proefperiode kun je alvast bekijken welke films en series er allemaal online staan. Dit in overweging nemend, kan disney plus op elke tv? Ja, Disney Plus kan op elk soort tv komen. Het maakt niet uit welk merk of welk type tv je hebt. Disney Plus werkt op alle soorten tv's.

Men kan zich ook afvragen: hoe installeer ik disney plus op smart tv?

De Disney+ app is beschikbaar op de meeste smart-tv's. Raadpleeg de handleiding van uw tv of bezoek de website van uw tv-fabrikant voor instructies over hoe u de app kunt downloaden en installeren.

Door Prussian Knick

Vergelijkbare artikelen

Kan je tegelijkertijd Disney kijken? :: Kan ik Disney Plus streamen naar tv?
Handige links