Huis > H > Hoe Nederlandse Ondertiteling Disney+?

Hoe Nederlandse ondertiteling Disney+?

Ondertiteling op Roku of Apple TV

Start de Disney Plus-app op je Roku en kies de show of film die je wilt bekijken. Klik vervolgens tijdens het kijken op de ster-knop op de afstandsbediening. Er verschijnt een menu waarin je de ondertitels die je nodig hebt kunt kiezen of ze kunt uitschakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is opzegtermijn Disney Plus?

U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen. Als u een maand vooruit betaalt, kunt u de streamingdienst gebruiken voor de maand waarvoor u hebt betaald.

Is Disney plus Nederlands ondertiteld?

Bijschriften, ondertitels en diverse audiotalen (waaronder audiobeschrijvingen) zijn beschikbaar voor een groot aantal series en films op Disney+. Je kunt ze op alle ondersteunde apparaten aanpassen zoals hieronder beschreven. Men kan zich ook afvragen: waarom geen nederlandse ondertiteling bij disney+? Voor sommige films en programma's op Disney+ is ondertiteling beschikbaar. Je kunt deze in- en uitschakelen terwijl je streamt (en de audiotaal wijzigen). Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over hoe je ondertiteling inschakelt.

Kan je ondertiteling groter maken?

Ja, u kunt de ondertitels groter maken. Open daartoe het videobestand in een videobewerkingsprogramma en vergroot de lettergrootte van de ondertitels. Hoe taal veranderen Disney plus? Om de taal op Disney+ te wijzigen, ga je naar het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van het startscherm. Selecteer Profiel en scroll vervolgens naar beneden naar Taal en locatie. Selecteer uw voorkeurstaal in de lijst.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de proefperiode van Disney+?

Is er een Disney Plus gratis proefabonnement? Er was een gratis proefperiode van Disney Plus in Nederland van november tot medio 2020. Deze optie was na zes maanden verdwenen.

Hoe ondertiteling op chromecast?

AppleTV en Chromecast

Ga naar instellingen>algemeen>toegankelijkheid>bijschriften geluid en O.D.S.. Je kan ook een persoonlijke ondertiteling instellen, zodat je altijd de fijnste ondertiteling aan kan zetten. Ga naar instellingen>algemeen>toegankelijkheid>stijl>wijzig stijlen>nieuwe stijl.
Je kunt ook vragen kan disney plus in het nederlands? Je kunt Disney+ in verschillende talen kijken. Je kunt deze instellingen altijd wijzigen in de app. De beschikbare taalopties voor audio en ondertiteling kunnen per land/regio en titel verschillen.

Welke films staan er allemaal op Disney+?

Wij huilen niet, jij huilt!

  • 101 DalmatiĆ«rs (1961) Disney's 101 DalmatiĆ«rs is zeker een klassieker die je niet mag missen op Disney+.
  • Hercules (1997)
  • Belle en het Beest (1991)
  • De Kleine Zeemeermin (1989)
  • De Aristokatten (1970)
  • Bambi (1942)
  • Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen (1937)
  • Pinokkio (1940)
Trouwens, hoe maak je netflix ondertiteling groter? Je kunt de ondertiteling op Netflix groter maken door naar het menu te gaan en daar de optie 'Ondertiteling' te selecteren. Vervolgens kun je de lettergrootte aanpassen door op de + of - teken te klikken.

Wat dit betreft, hoe zet je ondertiteling uit op youtube?

Subtitles kunnen handig zijn, maar soms wil je ze liever uitzetten. Gelukkig is dat heel eenvoudig te doen op YouTube. Ga naar het filmpje waarvoor je de subtitles wilt uitzetten en klik dan op de 'CC'-knop (closed captioning) onderaan het scherm. Er verschijnt nu een menu waarin je kunt kiezen of je de subtitles wilt uitzetten of niet.

Door Dafodil Dines

Vergelijkbare artikelen

Kan je ondertiteling groter maken op tv? :: Kun je Disney+- offline kijken?
Handige links