Huis > W > Waarom Geen Nederlandse Ondertiteling Bij Disney+?

Waarom geen Nederlandse ondertiteling bij Disney+?

De beschikbare taalopties kunnen per land/regio en titel verschillen. Als je de taal van je voorkeur niet kunt vinden door de instellingen voor audio, bijschriften en ondertitels aan te passen, probeer dan de taal van de app te wijzigen om de gewenste versie te krijgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Is Disney plus Nederlands ondertiteld?

Zet Disney Plus ondertitels aan of uit

Om ondertitels voor uw browser in of uit te schakelen, start u Disney Plus en klikt u op het menupictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Kies vervolgens uw taalinstellingen om de ondertitels in te schakelen of schakel ze uit.
Mensen vragen ook: kan disney plus in het nederlands? Je kunt Disney+ in verschillende talen kijken. Je kunt deze instellingen altijd wijzigen in de app. De beschikbare taalopties voor audio en ondertiteling kunnen per land/regio en titel verschillen.

Wat dit betreft, kan je ondertiteling groter maken?

Ja, u kunt ondertitels groter maken in de meeste videobewerkingssoftware. Om dit te doen, moet u het ondertitelspoor openen en de lettergrootte aanpassen. Hoe ondertiteling op chromecast? Er is geen ingebouwde ondertitelfunctie op Chromecast. Er zijn echter een paar manieren om ondertitels te laten verschijnen bij het casten van een video.
Eén manier is om een video te casten vanaf een website met ingebouwde ondertiteling, zoals YouTube. YouTube video's kunnen automatisch ondertitels hebben, of je kunt je eigen ondertitels uploaden naar een video.
Een andere manier om ondertiteling op Chromecast te krijgen is door een app van derden te gebruiken die casting met ondertiteling ondersteunt. Enkele voorbeelden van deze apps zijn LocalCast en Plex.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Je kunt ook vragen hoe zet je disney plus in het nederlands?

Bijschriften, ondertitels en audiotaal aanpassen

  1. Selecteer tijdens het afspelen van een video het menupictogram Audio en ondertiteling in de rechterbovenhoek van je scherm om het instellingenmenu te openen.
  2. Kies de gewenste taal.
Hoe maak je Netflix ondertiteling groter? De weergave van ondertiteling en captions wijzigen
  1. Ga in een webbrowser naar de pagina Account.
  2. Selecteer een profiel in Profiel en ouderlijk toezicht.
  3. Selecteer Wijzigen bij Weergave van ondertitels. Opmerking:
  4. Kies de weergave-instellingen voor ondertiteling.
  5. Sla de wijzigingen op.
  6. Open de Netflix-app op je apparaat.

Hoe zet je ondertiteling uit op youtube?

Standaard aan- of uitzetten

  1. Tik op je profielfoto .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Ondertiteling.
  4. Tik op Ondertiteling weergeven om altijd ondertiteling te laten zien als die beschikbaar is.
Dus, hoe taal veranderen disney+ apple tv? Om de taal van Disney+ op je Apple TV te wijzigen, volg je de volgende stappen:
1. Ga naar de 'Instellingen' app op je Apple TV
2. Selecteer 'Algemeen'
3. Selecteer 'Taal en land'
4. Selecteer de gewenste taal uit de lijst
5. Disney+ zal automatisch opnieuw opstarten in de nieuwe taal

Wat dit betreft, wat is er allemaal te zien op disney plus?

Op Disney+ is er veel te zien. Er zijn veel populaire tv-series en films, zoals de Marvel-films, Star Wars-films en de Pixar-films. Ook zijn er veel originele Disney+-series te zien, zoals The Mandalorian, High School Musical: The Musical: The Series en The World According to Jeff Goldblum.

Door Alva Pelkey

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een app op Apple TV? :: Kan je ondertiteling groter maken op tv?
Handige links