Huis > W > Wat Is Er Mis Met Disney?

Wat is er mis met Disney?

Streamingzender Disney+ toont voortaan waarschuwingen bij oude klassieke tekenfilms zoals "Peter Pan", "Dombo" en "De Aristokatten". Voor de film begint, krijgen kijkers de boodschap dat de film "achterhaalde, racistische stereotyperingen" kan bevatten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is opzegtermijn Disney Plus?

U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen. Als u een maand vooruit betaalt, kunt u de streamingdienst gebruiken voor de maand waarvoor u hebt betaald.

Hoe krijg je een app op je tv?

Apps downloaden en installeren

  1. Druk op de Home-knop op de meegeleverde afstandsbediening.
  2. Selecteer onder Apps de Google Play Store.
  3. Selecteer in het scherm van Google Play Store het zoekpictogram .
  4. Selecteer de app.
  5. Selecteer Installeren.
Mensen vragen ook: waarom geen disney+ app op samsung tv? Samsung Smart TV modellen met Disney+ app

Samsung-tv's met het Orsay OS worden niet ondersteund en het gebruik van de ingebouwde webbrowser wordt niet ondersteund op een Samsung-tv. Alle componenten, inclusief HDMI-kabels, moeten digitale content met hoge bandbreedte voor Disney+ ondersteunen.

Kan je Disney Plus casten met Chromecast?

Ja, je kunt Disney Plus casten met Chromecast. Om dit te doen, opent u de Disney Plus-app en gaat u naar de show of film die u wilt bekijken. Tik op het cast-pictogram in de rechterbovenhoek en selecteer uw Chromecast-apparaat in de lijst. Je Disney Plus-content verschijnt dan op je tv. Waarom kan ik niet streamen naar tv? Er zijn een paar redenen waarom u misschien niet naar uw tv kunt streamen. Ten eerste, zorg ervoor dat uw TV verbonden is met het internet. Ten tweede, controleer of uw tv de laatste software-update heeft. Controleer ten derde of de app die u probeert te gebruiken compatibel is met uw tv. Controleer ten slotte of je internetverbinding sterk genoeg is om video te streamen.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de proefperiode van Disney+?

Is er een Disney Plus gratis proefabonnement? Er was een gratis proefperiode van Disney Plus in Nederland van november tot medio 2020. Deze optie was na zes maanden verdwenen.

Bovendien, waarom zie ik chromecast niet?

Klik linksonder op het scherm op het tabblad Home. Scrol omlaag naar het gedeelte Apparaten en zoek Chromecast. Als je je Chromecast ziet staan, zit deze op hetzelfde netwerk als je Android. Als je je Chromecast niet ziet staan, zit deze mogelijk op een ander netwerk dan je Android. Dus, hoe kan je gratis disney plus kijken? Disney is helaas gestopt met het aanbieden van hun gratis (7-daagse) proefabonnementen. Klik hier om je voor slechts 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op onder of bovenstaande Disney-banners klikken.

Kan Disney Plus op Ziggo?

Zowel Ziggo als KPN bieden momenteel geen Disney Plus aan via hun mediaboxen. Hoe krijg ik Disney Plus op mijn tv KPN? Om Disney Plus op je TV KPN te krijgen, moet je eerst de app downloaden op je TV. Vervolgens moet je inloggen met je KPN-account. Als je nog geen KPN-account hebt, kun je een gratis account aanmaken op de Disney Plus-website. Nadat je bent ingelogd, kun je de app gebruiken om films en tv-programma's te streamen.

Wat heb je nodig om te kunnen streamen?

Om te streamen heb je een internetverbinding en een apparaat nodig met de juiste software. Het apparaat moet een camera en een microfoon hebben, en de software moet in staat zijn om de beelden en geluiden naar een server te sturen.

Door Almallah Baggett

Vergelijkbare artikelen

Wat is een goede serie op Netflix? :: Waarom kan ik Disney Plus niet streamen?
Handige links