Huis > W > Welke Dns-Server Kan Ik Het Beste Gebruiken?

Welke DNS-server kan ik het beste gebruiken?

Dus in dit artikel zullen we enkele van de beste DNS-servers delen die u kunt gebruiken om betere snelheden te behalen.

  • Openbare DNS van Google. Het is een van de beste en populairste DNS-servers die je nu kunt gebruiken.
  • OpenDNS.
  • Comodo Secure DNS.
  • Schoon browsen.
  • Cloudflare DNS.
  • Norton ConnectSafe.
  • Niveau3.
  • OpenNIC.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Vervolgens, waar kan ik mijn dns-server vinden?

Stap 1: onderzoek of er een DNS-storing is

  1. Windows 10/11: Klik op de startknop en typ in de zoekbalk cmd, en klik daarna op enter.
  2. MacOS: Ga naar Programma's > Hulprogramma's > Terminal.
  3. Typ nu in het zwarte vlak dat verschijnt het volgende in: ping 8.8.8.8.8, gevolgd door Enter.
Mensen vragen ook: wat invullen bij dns-server? Domain Name Servers (DNS) houden bij welke websitenaam bij welk IP-nummer hoort. Een DNS-service vertaalt een opgevraagd webadres naar het IP-adres van de server waarop de website draait.

Wat dit betreft, wat is een dns verbinding?

Een DNS-verbinding is een verbinding tussen een DNS-server en een client waarmee de client DNS-informatie kan opvragen bij de server. De verbinding wordt meestal gemaakt met het DNS-protocol, een op UDP gebaseerd protocol dat poort 53 gebruikt. Wat is een DNS server fout? Een DNS-serverfout is een probleem met de server die websitenamen in IP-adressen vertaalt. Dit kan problemen veroorzaken bij het laden van websites, e-mail en andere internetdiensten. DNS-serverfouten kunnen worden veroorzaakt door een aantal dingen, waaronder onjuiste DNS-instellingen, problemen met de DNS-server van de ISP of een probleem met de DNS-server zelf.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Wat is de snelste DNS server?

We hebben 1.1.1.1 zo gebouwd dat het de snelste DNS dienst is van het internet. Neem ons niet op ons woord. De onafhankelijke DNS monitor DNSPerf zet 1.1.1.1 op de eerste plaats van snelste DNS diensten ter wereld. Bovendien, is 1.1.1.1 veilig? Cloudflare 1.1.1.1 is een DNS service die anders is. Het is zowel veilig als snel. Het bedrijf belooft je data niet te verkopen om er beter van te worden. Ook wordt je IP-adres niet gelogd.

Mensen vragen ook: welke dns server gebruikt kpn?

Slaat KPN je ip adres en dns request op? Hi Jasper, welkom hier. Dit klopt, 195.121.1.34 en 195.121.1.66. Dat is wel opgeslagen, we weten wel welk IP-adres bij jouw verbinding hoort bijvoorbeeld. Daarvan, kan dns server niet vinden ziggo? De DNS-server is een server die IP-adressen vertaalt naar domeinnamen. Als je geen DNS-server hebt, kan je geen gebruik maken van het internet.

Wat is mijn DNS server T Mobile?

De DNS-server van T Mobile is 1.1.1.1.

Door Serene

Vergelijkbare artikelen

Kan DNS niet omzetten? :: Wat is de gemiddelde downloadsnelheid PS4?
Handige links