Huis > W > Waarom Server Onvindbaar?

Waarom server onvindbaar?

Het klinkt wat voor de hand liggend maar een niet werkende netwerkverbinding is vaak een belangrijke oorzaak van server problemen. Test daarom altijd eerste of je wel verbinding hebt. En daarna ook andere verbindingen, bijvoorbeeld via een hotspot in plaats van WiFi.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dit in overweging nemend, wat is mijn dns naam?

Als je klant bij ons bent, kun je zelf je nameservers en DNS-records beheren. Dit doe je via Mijn Account onder de knop 'DNS- en redirectbeheer'. Je ziet dan allerlei types en cijfers. Lijkt lastig, daarom leggen we je uit wat die types en cijfers betekenen en wat je ermee kunt. Wat is een DNS adres? Domain Name Servers (DNS) houden bij welke websitenaam bij welk IP-nummer hoort. Een DNS-service vertaalt een opgevraagd webadres naar het IP-adres van de server waarop de website draait.

Dienovereenkomstig, waar vind ik het ip-adres van ziggo?

Als je het IP-adres van Ziggo moet vinden, kun je het commando "ipconfig" gebruiken. Dit commando geeft je een lijst met alle IP-adressen die momenteel aan je computer zijn toegewezen. Zoek naar de regel met "IP-adres" en het getal ernaast is het IP-adres van Ziggo. Wat is de DNS server van Telenet? Telenet is een internetprovider in Belgiƫ. Zijn DNS-server is 192.168.1.254.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat is mijn DNS server T Mobile?

Onze Domain Name Servers (DNS) zijn bereikbaar op deze IP-adressen: 84.241.227.81. 84.241.227.82. Dienovereenkomstig, hoe lang duurt het voordat dns wijziging? Wanneer u een DNS wijziging doorvoert kan het tot 24 uur duren alvorens dit overal op het internet merkbaar is. De DNS nameservers 'verversen' afhankelijk van de internetprovider om de 1, 6, 12 of 24 uur.

Wat is mijn IP adres van mijn router KPN?

KPN Experia Box V10

1) Benader uw wifi-modem via http://192.168.2.254/. 2) Log in. De eerste keer kan dit zonder wachtwoord en dient u een wachtwoord aan te maken. Als er al een keer is ingelogd gebruik je het wachtwoord.
Dit in overweging nemend, wat is mijn standaard gateway kpn? De default gateway kpn is 192.168.2.1. Dit is de IP-adres van de router die verbinding maakt met het internet.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik in mijn modem kpn?

To get into your modem, you need to type in the IP address of your modem into your web browser. The IP address can be found on the bottom of your modem.

Door Netty Morreau

Vergelijkbare artikelen

Wat is een DNS fout? :: Wat is de beste DNS server?
Handige links