Huis > H > Hoe Maak Je Van Een Docx Een Pdf?

Hoe maak je van een Docx een pdf?

Klik op de Microsoft Office-knop , wijs de pijl naast 'Opslaan als' aan en klik vervolgens op pdf of xps. Typ of selecteer een naam voor het document in de lijst 'Bestandsnaam'. Klik op pdf in de lijst 'Opslaan als'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe kan ik een docx bestand openen?

DOC en DOCX openen. DOC, DOCX en DOCM bestanden zijn gemaakt met Microsoft Office Word. Deze documenten kunnen worden geopend in Microsoft Office of Word, maar ook met andere software, apps en online viewers. Wat dit betreft, hoe maak je een pdf van een google document? Tip: Een groot Google Documenten-bestand downloaden als pdf-bestand in Chrome:

  1. Open een Google-document op je computer.
  2. Klik bovenaan op Bestand. Afdrukken.
  3. Selecteer links naast Bestemming de optie Opslaan als pdf.
  4. Klik bovenaan op Opslaan.

Bovendien, hoe moet je een pdf-bestand maken?

Er zijn meerdere manieren om een pdf-bestand te maken:
1. Een pdf-converter gebruiken:
Er zijn veel online en offline pdf-converters die gebruikt kunnen worden om verschillende soorten bestanden te converteren naar pdf-formaat. Selecteer gewoon het bestand dat u wilt converteren, kies pdf als uitvoerformaat en klik op de knop converteren.
2. Een tekstverwerker gebruiken:
Als u een tekstverwerker op uw computer hebt geïnstalleerd, zoals Microsoft Word, kunt u het bestand dat u wilt converteren gewoon openen en op de optie "Opslaan als" klikken. In het keuzemenu "Opslaan als" selecteert u pdf.
3. Een online dienst gebruiken:
Er zijn ook veel online diensten die kunnen worden gebruikt om bestanden naar pdf-formaat te converteren. Upload gewoon het bestand dat u wilt converteren en kies pdf als uitvoerformaat. Trouwens, kan een docx bestand niet openen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een docx-bestand niet kunt openen. Eén mogelijkheid is dat u geen programma op uw computer hebt geïnstalleerd dat dat bestandstype kan openen. Om een docx-bestand te openen, moet u een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word, OpenOffice of Google Docs geïnstalleerd hebben. Een andere mogelijkheid is dat het bestand corrupt is en niet kan worden geopend. Als u een corrupt docx-bestand probeert te openen, krijgt u mogelijk een foutmelding dat het bestand corrupt of beschadigd is.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Daarvan, wat is docx document word?

Bestandsformaat voor tekstdocumenten die gemaakt zijn in Word vanaf versie 2007. Documenten met de bestandsextensie '. docx' kunnen zonder een plug-in niet in Word 2003 en oudere versies worden geopend. Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik een bestand niet openen? Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.

Daarvan, hoe kan je een document downloaden?

Download een kopie van een Word-document op mijn computer

  1. Ga naar Bestand > Opslaan als.
  2. Selecteer een kopie downloaden.
  3. Selecteer de locatie waar u het bestand wilt opslaan en selecteer vervolgens Opslaan.
Hoe moet je een bestand maken? Om een bestand te maken, moet je eerst een programma openen waarmee je kunt tekstverwerken, zoals Microsoft Word of een andere tekstverwerker. Klik dan op 'Bestand' in het menu en kies 'Nieuw' of 'Nieuw document'. Een nieuw document zal openen. Je kunt nu beginnen met het typen van tekst in het document. Wanneer je klaar bent, klik je op 'Bestand' en kies 'Opslaan'. Er zal een venster openen waarin je de locatie van het bestand kunt kiezen. Selecteer de juiste map waarin je het bestand wilt opslaan en klik op 'Opslaan'.

Hoe zet je een document in Google Docs?

Om een document in Google Docs te plaatsen, ga je naar de pagina van Google Docs. Klik linksboven in het menu op 'Nieuw' en selecteer 'Document'. Je kunt nu typen in je document.

Door Sidonia

Vergelijkbare artikelen

Hoe gratis PDF maken? :: Hoe converteer je PDF naar Word?
Handige links