Huis > W > Wat Doet ## 002?

Wat doet ## 002?

Met code ##002# kun je alle doorschakelingen in één keer opheffen. Toets *#21# op je toestel in en vervolgens druk je op de beltoets. Je hoort dan een melding of er een doorschakeling actief is. Het is mogelijk om je telefoonnummer door te schakelen naar een buitenlands nummer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Mensen vragen ook: hoe krijg ik mijn telefoon uit?

Houd een van de volumeknoppen en de zijknop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld. Als het apparaat is vastgelopen of niet meer reageert, start u het geforceerd opnieuw op. Trouwens, kun je doorverbinden met een iphone? Wil je een ander nummer kiezen tik dan na het inschakelen op 'Naar nummer'. Wanneer doorschakelen actief is krijg je bovenin de statusbalk van je iPhone een telefoonhoorn met een pijl te zien, dit geeft aan dat binnenkomende gesprekken worden doorgeschakeld naar het opgegeven nummer.

Waarom krijg ik geen wisselgesprek iPhone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen wisselgesprek krijgt op uw iPhone:
1. Misschien is Wisselgesprek niet ingeschakeld op uw iPhone. Om te controleren of Wisselgesprek is ingeschakeld, gaat u naar Instellingen > Telefoon > Wisselgesprek. Als de schakelaar groen is, is Wisselgesprek ingeschakeld.
2. Een andere reden waarom u geen wisselgesprek krijgt, is als u Niet storen hebt ingeschakeld. Als Niet storen is ingeschakeld, gaan alle inkomende gesprekken direct naar de voicemail. Om te controleren of Niet storen is ingeschakeld, gaat u naar Instellingen > Niet storen. Als de schakelaar groen is, is Niet storen ingeschakeld.
3. Een andere mogelijke reden is dat u een telefoongesprek voert en geen wisselgesprek hebt ingesteld als een van uw opties voor het doorschakelen van gesprekken. Ga naar Instellingen > Telefoon > Oproepdoorschakeling om uw opties voor oproepdoorschakeling te controleren. Als Gesprek doorschakelen is ingeschakeld, ziet u een lijst met opties. Controleer of Wisselgesprek is geselecteerd als een van de opties.
Als u al deze instellingen hebt gecontroleerd en u krijgt nog steeds geen wisselgesprek, neem dan contact op met uw provider om het probleem op te lossen. Kun je een mobiel nummer doorschakelen naar een ander mobiel nummer? Ja, u kunt een mobiel nummer doorschakelen naar een ander mobiel nummer. Hiervoor moet u een doorschakeldienst instellen bij uw mobiele serviceprovider. Zodra u de doorschakeldienst hebt ingesteld, kunt u het mobiele nummer opgeven waarnaar u gesprekken wilt doorschakelen.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Hoe Samsung telefoon doorschakelen?

Ga naar "Spraakoproep"

  1. Druk op Apps.
  2. Druk op Telefoon.
  3. Druk op de menutoets.
  4. Druk op Oproep-instellingen.
  5. Druk op Oproepen doorschakelen.
  6. Druk op Spraakoproep.
  7. Wacht even terwijl de huidige instellingen worden opgehaald.
  8. Druk op een van de volgende doorschakeltypen: Altijd doorschakelen.
Daarvan, hoe gsm doorschakelen naar andere gsm? Dan heb je 3 mogelijkheden:
  1. Enkel wanneer je gsm of telefoon uitstaat of je geen netwerkbereik hebt: Activeren: vorm **62*doorschakelnummer# en druk op verzenden.
  2. Enkel als je niet antwoordt binnen de 20 seconden: Activeren : vorm **61*doorschakelnummer# en druk op verzenden.
  3. Enkel als je al in gesprek bent:

Hoe zet je doorschakelen uit Samsung?

Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

  1. Ga naar "Spraakoproep" Druk op het icoontje voor telefoon.
  2. Annuleer alle doorschakelingen. Druk op het gewenste doorschakeltype.
  3. Terugkeren naar het startscherm. Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.
Bovendien, hoe schakel je een telefoon door ziggo? Ziggo is een Nederlandse telecomaanbieder die zowel televisie, internet als telefonie aanbiedt. Het is mogelijk om bij Ziggo een telefoonnummer te reserveren of door te schakelen. Dit kan via de website of door contact op te nemen met de klantenservice.

Dus, wat kost het doorschakelen van je telefoon?

Als je je telefoon doorstuurt, kost dat 0,65 euro per dag.

Door Northrop

Vergelijkbare artikelen

Hoe gsm doorschakelen naar andere gsm? :: Waarom kan ik mijn iPhone niet doorschakelen?
Handige links