Huis > H > Hoe Een Draaitabel Aanpassen?

Hoe een draaitabel aanpassen?

U kunt de gegevensbron van een draaitabel wijzigen in een andere Excel-tabel of een ander cellenbereik of een andere externe gegevensbron instellen. Klik op het draaitabelrapport. Klik op het tabblad analyseren in de groep gegevens op gegevensbron wijzigenen klik vervolgens op gegevensbron wijzigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe beeldscherm aanpassen?

Klik op Nu afmelden en weer aanzetten.

Trouwens, hoe sorteren in een draaitabel?

Rij- of kolomlabelgegevens sorteren in een draaitabel

Klik in de draaitabel op een veld in de kolom met de items die u wilt sorteren. Klik op het tabblad Gegevens op Sorterenen klik vervolgens op de sorteervolgorde die u wilt.
Vervolgens, hoe maak je een draaitabel in google spreadsheet? Een draaitabel toevoegen vanuit een suggestie

  1. Open in Spreadsheets de spreadsheet met de brongegevens.
  2. Klik rechtsonder op Verkennen .
  3. Scroll naar het gedeelte 'Draaitabel' om voorgestelde draaitabellen te bekijken.
  4. Plaats de muisaanwijzer op de gewenste draaitabel en klik op Draaitabel invoegen .

Wat is een veld in Excel?

Een veld in Excel is een specifieke categorie gegevens die wordt opgeslagen in een cel of celbereik. Een veld kan bijvoorbeeld worden gemaakt voor het opslaan van klantnamen, adressen, telefoonnummers of productcodes. Velden kunnen handmatig worden gemaakt door de gebruiker of automatisch door Excel bij het importeren van gegevens uit een andere bron, zoals een database. Hoe verwijder je een draaitabel in Excel? Er zijn een paar verschillende manieren om een draaitabel in Excel te verwijderen:
1. Klik met de rechtermuisknop op de draaitabel en selecteer "Verwijderen" in het vervolgkeuzemenu.
2. Selecteer de draaitabel en druk op de Delete-toets op uw toetsenbord.
3. Selecteer de draaitabel en klik vervolgens op het tabblad "Gegevens" op het lint. Klik op "PivotTable" en vervolgens op "Delete" in het uitklapmenu.

Gerelateerde artikelen

Hoe formaat PowerPoint aanpassen?

Klik op de diagrootte die u wilt gebruiken of gebruik de breedte- en hoogtevakken om de aangepaste grootte te selecteren.

Wat betekent apenstaartje in Excel formule?

De vierkante haken om de diverse onderdelen van een formule maken voor Excel het verschil tussen gestructureerde en cel-verwijzingen. Het 'apestaartje' (@) voor een kolomnaam betekent dat de waarde uit dezelfde rij uit de betreffende kolom wordt opgehaald. En nog een vraag, hoe vind ik alle combinaties die gelijk zijn aan een bepaalde som in excel? Nadat u de invoegtoepassing Oplosser hebt geactiveerd, moet u deze formule invoeren in cel B9: = SOMPRODUCT (B2: B9; A2: A9)(B2: B9 is een lege kolomcel naast uw nummerlijst, en A2: A9 is de nummerlijst die u gebruikt. )

Vervolgens, is excel oneindig?

Hij wilde weten hoeveel rijen een schijnbaar eindeloos bestand in Excel heeft. Door constant omlaag te scrollen kwam hij er na meer dan negen uur achter. De meesten van ons zullen niet meer dan de eerste vijftig rijen van Excel gebruiken, want meer heb je meestal niet nodig. Hoe maak je een overzichtelijke tabel? Om een duidelijke tabel te maken, moet je ervoor zorgen dat je rij- en kolomkopjes gebruikt. Rij- en kolomkopjes geven de lezer een duidelijke structuur van de tabel. Het is ook belangrijk om de tabel duidelijk te labelen. Een duidelijke label geeft de lezer een snelle voorstelling van wat de tabel bevat.

Hoe geef je een tabel een titel in Excel?

De naam van een tabel in Excel wijzigen doe je door naar het tabblad 'Layout' te gaan en daar in het vak 'Titel' de gewenste naam in te voeren.

Door McNutt

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een draaitabel in Google Spreadsheet? :: Hoe maak je een tabel in Excel?
Handige links