Huis > K > Kan Een Draaitabel Niet Bewerken Op Een Beveiligd Blad?

Kan een draaitabel niet bewerken op een beveiligd blad?

Standaard is er geen directe manier om de draaitabel op een beveiligd blad te vernieuwen, maar met de volgende VBA-code kunt u snel alle draaitabellen van het huidige werkblad vernieuwen wanneer gegevens in uw oorspronkelijke tabel veranderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Daarvan, welke optie hoef je niet handmatig uit te voeren excel?

Klik op het tabblad Bestand op Opties. en klik vervolgens op Excel opties. Klik opGeavanceerd en schakel onder Bewerkingsoptieshet selectievakje Automatisch een decimaalteken invoegen in. Hoe kan ik een map beveiligen met een wachtwoord? Klik met de rechtermuisknop op een bestand of map (of druk erop en houd vast) en selecteer Eigenschappen. Selecteer de knop Geavanceerd en schakel het selectievakje Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen in.

Mensen vragen ook: hoe word document bewerkbaar maken?

Er zijn een paar verschillende manieren om een Word-document bewerkbaar te maken. Eén manier is om op het tabblad "Bestand" te klikken en vervolgens op de knop "Opties". In de sectie "Geavanceerd" scrolt u naar beneden naar de sectie "Bewerkingsopties" en schakelt u het selectievakje "Bewerking in document toestaan" in.
Een andere manier om een Word-document bewerkbaar te maken is door te klikken op het tabblad "Overzicht" en vervolgens op de knop "Document beveiligen". Schakel in het dialoogvenster "Document beschermen" het selectievakje "Alleen dit type bewerking in het document toestaan" in en klik vervolgens op de knop "OK". Hoe kan ik een Word document bewerken? Een Word-document bewerken is een relatief eenvoudig proces. Om een Word-document te bewerken, opent u het document in Microsoft Word en brengt u de gewenste wijzigingen aan. Zodra u de wijzigingen hebt aangebracht, slaat u het document op en sluit u het.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe haal je read only weg?

Hoewel het helaas niet mogelijk is om de alleen-lezenmodus van een Worddocument te verwijderen als je het wachtwoord niet weet, kun je heel eenvoudig de tekst van het Worddocument kopiëren in een nieuw Wordbestand. Hoe kan ik een bestand beveiligen? Een document met een wachtwoord beveiligen

  1. Ga naar Bestand >Info >Document beveiligen > Met wachtwoord versleutelen.
  2. Typ een wachtwoord en typ het wachtwoord opnieuw om het te bevestigen.
  3. Sla het bestand op om ervoor te zorgen dat het wachtwoord van kracht wordt.

Dus, wat is de laatste versie van excel?

Update van mei 2021

Dit is wat er nieuw is in versie 2105 (14026.20246). Nieuwe gekoppelde gegevenstypen bevatten feiten en gegevens over honderden onderwerpen, waarmee u uw doelstellingen rechtstreeks in Excel kunt bereiken.
Waarom kan ik mijn Excel bestand niet opslaan? There are several reasons why you might not be able to save an Excel file. One reason could be that the file is open in another program, and you don't have permission to make changes to it. Another reason could be that the file is read-only, meaning you can only view it and can't make any changes. Finally, the file might be corrupted, which would prevent you from saving it.

Hoe kan ik een DOCX bestand openen?

Om een DOCX-bestand te openen, hebt u een tekstverwerker nodig die het Word Open XML-formaat ondersteunt, zoals Microsoft Word of Apache OpenOffice Writer. Als u geen van beide programma's hebt, kunt u een gratis online tekstverwerker gebruiken, zoals Google Docs of Zoho Writer.

Door Alameda Kallo

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste gratis antivirus voor Windows 10? :: Hoe zet je een Excel bestand op slot?
Handige links