Huis > H > Hoe Schrijf Je 1.5 Miljoen?

Hoe schrijf je 1.5 miljoen?

Als je getallen in letters schrijft, heet dat een telwoord. Telwoorden schrijf je zo veel mogelijk aan elkaar. Maar na duizend komt een spatie, en de getallen miljoen, miljard, biljoen, biljard enzovoort, schrijf je altijd als aparte woorden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe schrijf je namen op envelop?

De volledige adressering van een brief of kaart bestaat binnen Nederland uit minimaal drie regels: de naam, straatnaam + huisnummer en last but not least de postcode en plaatsnaam!

Vervolgens, wat is het meervoud van mysterie?

enkelvoudmeervoud
naamwoordmysteriemysteriën mysteries
verkleinwoord
Dit in overweging nemend, wat is het meervoud van etage? Het meervoud van etage is 'etages'. Eén etage, twee etages.

Vervolgens, wat is het meervoud van piano?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het een kwestie van mening is. Sommige mensen geloven dat het meervoud van piano piano's is, terwijl anderen geloven dat het pianoes is. Er is geen juist antwoord, dus het is aan de persoon om te beslissen aan welke vorm hij de voorkeur geeft. Waarom schrijf je zeeën? Als je over de oceaan schrijft, moet je vaak verwijzen naar specifieke wateren. De eenvoudigste manier om dit te doen is om de meervoudsvorm van "zee" te gebruiken, namelijk "zeeën". Zo kun je specifieker zijn wanneer je over de oceaan schrijft, en het laat je schrijven ook professioneler klinken.

Gerelateerde artikelen

Hoe schrijf je een adres in België?

In de adressering van een brief schrijven we het postnummer en de naam van de stad zonder landcode. De naam van de stad wordt in hoofdletters geschreven in de officiële taal.

Vervolgens, wat is een ander woord voor melodie?

deun, deuntje, loopje, melodie, melodietje, tune. wijs (zn) : deun, lied, melodie, tune, wijsje. Trouwens, wat is het meervoud van overheid?

enkelvoudmeervoud
naamwoordoverheidoverheden
verkleinwoordoverheidjeoverheidjes

Wat is het meervoud van niveau?

Het meervoud van niveau is 'niveaus'. Wat is het meervoud van contract? Het woord 'contract' heeft geen meervoud. Dit komt omdat het een abstract woord is dat geen aanduiding geeft voor een aantal van iets.

Is het centrums of centra?

Het is geen vergissing dat het woord centrum afgeleid is van het Latijnse woord centrum, dat 'midden' of 'helft' betekent. In de 17e eeuw werd het woord centrum gebruikt om de middenstand van de bevolking aan te duiden. Tegenwoordig wordt het woord centrum gebruikt om de levendige kern van een stad of dorp aan te duiden. Het is een plek waar mensen wonen, werken en winkels bezoeken.

Door Serilda

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf ik drieen? :: Wat is het meervoud van drie?
Handige links