Huis > H > Hoe Schrijf Ik Drieen?

Hoe schrijf ik drieen?

drieën - Zelfstandignaamwoord 1. meervoud van het zelfstandig naamwoord drie ♢ Hij had een koning, twee drieën en een vier.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe schrijf je namen op envelop?

De volledige adressering van een brief of kaart bestaat binnen Nederland uit minimaal drie regels: de naam, straatnaam + huisnummer en last but not least de postcode en plaatsnaam!

Hoe schrijf je tweeen?

Veel woorden die eindigen op ee, krijgen er in het meervoud soms ën bij. Zonder trema is het moeilijk uit te spreken: Twee - Tweeen. Dus, hoe schrijf je meervoud van twee? Toch is er een simpele regel voor: - meestal komt er ën aan het enkelvoud vast, - maar als de laatste lettergreep geen klemtoon heeft, komt er alleen een n bij en komen de puntjes op de e die er al stond.

Dienovereenkomstig, wat is het meervoud van pc?

Het meervoud van pc is pcs. Dienovereenkomstig, hoe schrijf je verassing? Het woord "verrassing" kan op verschillende manieren worden geschreven in het Nederlands. De meest gebruikelijke manier is "verrassing", maar het kan ook worden geschreven als "verrassing", "schok" of "verassing".

Gerelateerde artikelen

Hoe schrijf je een adres in België?

In de adressering van een brief schrijven we het postnummer en de naam van de stad zonder landcode. De naam van de stad wordt in hoofdletters geschreven in de officiële taal.

Hoe schrijf je bacteriën?

Het meervoud van bacterie wordt gespeld als bacteriën; het meervoud van industrie als industrieën. Naast de gewone meervoudsvorm ceremoniën is ceremonieën ook mogelijk. De regel is: wanneer de klemtoon op de [ie] valt, dan schrijven we ieë, heeft de [ie] geen klemtoon, dan schrijven we ië. Hoe schrijf je 2 en half uur? De correcte spelling is twee en een half. Als het lidwoord een in twee en een half, vier en een half enzovoort wegvalt, is de correcte spelling tweeënhalf, vierenhalf enzovoort.

Dienovereenkomstig, hoe schrijf je 1.5 miljoen?

Als je getallen in letters schrijft, heet dat een telwoord. Telwoorden schrijf je zo veel mogelijk aan elkaar. Maar na duizend komt een spatie, en de getallen miljoen, miljard, biljoen, biljard enzovoort, schrijf je altijd als aparte woorden. Vervolgens, wat betekent trema's? Trema betekent twee puntjes (¨) die boven een letter worden geplaatst om aan te geven dat de klemtoon op die letter ligt.

Mensen vragen ook: hoe schrijf je kopieën?

Mensen vragen ook: hoe schrijf je kopieën?
Om een goede kopie te schrijven, moet je eerst weten wie je doelpubliek is en wat je wilt bereiken met je kopie. Vervolgens moet je een sterke headline bedenken die aandacht trekt en de lezer aanzet om verder te lezen. Daarna is het belangrijk om je kopie helder en concreet te houden, en te focussen op één belangrijk punt tegelijk. Tot slot moet je een sterk ‘call to action’ hebben om de lezer te motiveren om tot actie over te gaan.

Door Nepean Degennaro

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf je idee in het meervoud? :: Hoe schrijf je 1.5 miljoen?
Handige links