Huis > W > Wat Zijn De Kosten Van Dropbox?

Wat zijn de kosten van Dropbox?

GratisPro
Ruimte2 GB1 TM (1000 GB)
Prijs per maand€ 0,00€ 9,99

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Is een Dropbox gratis?

Met Dropbox Basic kun je makkelijk én gratis bij je bestanden vanaf meerdere apparaten, waaronder computers, smartphones en tablets: Windows en Mac: installeer onze app en alles in je account verschijnt in de Dropbox-map op je computer. Hoeveel opslagruimte krijg je gratis bij Dropbox? Dropbox Basic-accounts bieden gratis 2 GB opslagruimte.

Hoeveel Dropbox accounts?

Er is geen limiet aan het aantal Dropbox-accounts dat je kunt aanmaken. Dus, heb ik een dropbox-account? Als je een Dropbox-account hebt, kun je inloggen op www.dropbox.com. Je account wordt gekoppeld aan een e-mailadres en je moet je e-mailadres en wachtwoord invoeren om in te loggen.

Gerelateerde artikelen

Wat voor spellen zijn er voor VR?

Iron Man PS VR is een van de beste virtual reality games. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een spel genaamd Gran Turismo GT Sport. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een concrete genie. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een drive club. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Resident Evil 7 is compatibel met virtual reality. Het merk is Sony. Het platform is de PS4.

Je kunt ook vragen wat is de beste online opslag?

Wat zijn de beste online opslagdiensten?

  1. pCloud: de beste cloud-opslag.
  2. Sync.com: de veiligste en vertrouwelijkste cloud-opslag tegen lage prijzen.
  3. Icedrive: de goedkoopste cloud-opslag.
  4. Mega: Veiligheid in de kijker en 20 GB vrije ruimte.
  5. Google Drive: 15 GB gratis om van Google-tools te genieten.
Hoe werkt gratis Dropbox? Gebruikers van Dropbox hebben internetverbinding en een account bij de opslagdienst nodig. Dit account is gratis. Een account aanmaken kan na het installeren van het programma op de computer, tablet of smartphone of via de website van Dropbox.

Wat is het verschil tussen Dropbox en OneDrive?

OneDrive is het beste alternatief, aangezien je dan voor een pakket met de Office-producten kunt gaan. Dropbox heeft als voordeel dat je voor onbeperkte opslag kunt kiezen, maar denk eerst toch best even na over hoeveel ruimte je werkelijk nodig hebt. Wie is de eigenaar van Dropbox? Dropbox is een Amerikaanse technologiebedrijf dat cloudopslag, synchronisatie, de-duplicatie en het delen van bestanden aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 2007 door MIT-studenten Drew Houston en Arash Ferdowsi als een onderdeel van hun online back-updienst.

Dienovereenkomstig, hoeveel fotos in dropbox?

Volgens de laatste cijfers van het bedrijf zijn er meer dan 600 miljoen foto's in Dropbox.

Door Willett Livesey

Vergelijkbare artikelen

Heeft Dropbox een prullenbak? :: Hoe verwijder ik Dropbox van mijn Mac?
Handige links