Huis > H > Hoe Verwijder Ik Dropbox Van Mijn Mac?

Hoe verwijder ik Dropbox van mijn Mac?

Voer de volgende stappen uit om de Dropbox-desktopapp van een Mac-computer te verwijderen:

  1. Klik op het Dropbox-pictogram in de menubalk.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen).
  3. Klik op Afsluiten.
  4. Open Finder.
  5. Klik op Programma's.
  6. Versleep Dropbox naar de Prullenbak.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: wat is dropbox plus?

Dropbox Plus is je nieuwe fotoalbum, archiefkast en nog veel meer. Met 2000 GB aan versleutelde cloudopslag is er ruimte voor al je materiaal en meer dan genoeg ruimte om meer toe te voegen. Met Dropbox heb je al je bestanden altijd binnen bereik. Wat is het verschil tussen Dropbox en OneDrive? OneDrive is het beste alternatief, aangezien je dan voor een pakket met de Office-producten kunt gaan. Dropbox heeft als voordeel dat je voor onbeperkte opslag kunt kiezen, maar denk eerst toch best even na over hoeveel ruimte je werkelijk nodig hebt.

Wat is de beste online opslag?

Dit is een moeilijke vraag om definitief te beantwoorden, omdat er verschillende opslagdiensten beschikbaar zijn met verschillende functies en voordelen. Enkele algemene tips die nuttig kunnen zijn, zijn de veiligheids- en privacyfuncties van de dienst, de hoeveelheid beschikbare opslagruimte, het gebruiksgemak en de toegankelijkheid, en de prijs. Daarnaast kan het nuttig zijn om online beoordelingen van opslagdiensten te lezen voordat u een beslissing neemt. Waar staan de servers van Dropbox? De servers van Dropbox bevinden zich in een aantal datacenters over de hele wereld, waaronder in de Verenigde Staten, Europa en Azië.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waar is Dropbox van?

Dropbox is een clouddienst voor het online opslaan van bestanden. De gebruiker kan er bestanden mee synchroniseren met verschillende computers en mobiele apparaten en ze tegelijkertijd delen met derden. Dropbox, Inc. Mensen vragen ook: hoeveel opslagruimte krijg je gratis bij drive? Elk Google-account biedt 15 GB aan opslagruimte die wordt gedeeld door Google Drive, Gmail en Google Foto's. Als je upgradet naar Google One, gaat je totale opslagcapaciteit naar 100 GB (of meer, afhankelijk van het abonnement dat je kiest).

Hoeveel gratis opslag bij OneDrive?

U ontvangt 5 GB gratis opslagruimte wanneer u zich registreert voor OneDrive, maar u kunt altijd meer kopen of u kunt u registreren voor Microsoft 365 om meer opslagruimte te krijgen. Als u vragen hebt over een Microsoft 365-abonnement met een OneDrive-opslagabonnement, gaat u naar Office.com voor meer informatie. Dus, hoeveel fotos in dropbox? Dropbox heeft geen beperking op het aantal foto's dat je kunt opslaan.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een dropbox account aan?

Om een Dropbox-account aan te maken, volg je de volgende stappen:
1. Ga naar de website van Dropbox en klik op 'Aanmelden'.
2. Vul je e-mailadres in en klik op 'Volgende'.
3. Maak een wachtwoord aan en klik op 'Volgende'.
4. Vul je naam en adresgegevens in en klik op 'Volgende'.
5. Kies hoe je Dropbox wilt gebruiken en klik op 'Volgende'.
6. Dropbox zal nu een bevestigingsmail naar je e-mailadres sturen. Klik op de link in de e-mail om je account te activeren.

Door Manvell Clausell

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn de kosten van Dropbox? :: Is Dropbox Basic gratis?
Handige links