Huis > H > Hoe Maak Je Ruimte Vrij Op Dropbox?

Hoe maak je ruimte vrij op Dropbox?

Door je bestanden en mappen 'alleen online' te maken, kun je ruimte op je harde schijf vrijmaken en opslagruimte op je computer besparen. Je kunt ook onze functie Selectieve synchronisatie gebruiken om te kiezen welke mappen gesynchroniseerd en opgeslagen worden op je computer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Trouwens, hoe kom ik van dropbox af?

Dropbox Basic-, Plus-, Family- en Professional-klanten

  1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik onder Algemeen op Account verwijderen.
Hoe werkt gratis Dropbox? Gebruikers van Dropbox hebben internetverbinding en een account bij de opslagdienst nodig. Dit account is gratis. Een account aanmaken kan na het installeren van het programma op de computer, tablet of smartphone of via de website van Dropbox.

En nog een vraag, hoe veilig is een dropbox?

Dropbox is een dienst voor het delen en opslaan van bestanden die wordt beheerd door het Amerikaanse bedrijf Dropbox, Inc. Gebruikers kunnen bestanden uploaden, delen en bewerken die zijn opgeslagen op hun eigen apparaten of op de Dropbox-servers. De dienst biedt gratis en betaalde plannen, waarvan de laatste meer opslagruimte en extra functies bieden.
Dropbox maakt gebruik van een aantal beveiligingsmaatregelen om gebruikersgegevens te beschermen, waaronder encryptie, authenticatie met twee factoren en activiteitenbewaking. De dienst is echter het onderwerp geweest van verschillende beveiligingsschendingen, waarvan de meest recente plaatsvond in 2012. Dus, heb ik een dropbox account? Als je vraagt of je een Dropbox-account hebt, kun je dat controleren door naar dropbox.com te gaan en je aan te melden. Als je geen account hebt, zie je een bericht met de tekst "Maak een account aan".

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak ik ruimte vrij op de harde schijf?

Open Schijfopruiming op het tabblad Algemeen. Je kunt ook gewoon in de taakbalk zoeken naar Schijfopruiming om de toepassing te openen. Je kunt dan kiezen welke schijf je wilt opschonen en welke tijdelijke bestandstypes je wilt verwijderen. Hoe maak ik meer schijfruimte vrij? Klik met de rechtermuisknop op het station met het besturingssysteem (meestal schijf C) of tik erop en houd vast. Selecteer vervolgens Eigenschappen in het snelmenu. Schakel het selectievakje Dit station comprimeren om schijfruimte te besparen uit en selecteer vervolgens Toepassen > OK.

Mensen vragen ook: hoeveel ruimte heb ik op mijn dropbox?

Dropbox Basic-accounts bieden gratis 2 GB opslagruimte. Onze meer uitgebreide abonnementen bieden meer opslagruimte: 2 TB bij een Dropbox Plus- of Dropbox Family-account, 3 TB bij een Dropbox Professional-account en 5 TB bij een Dropbox Business-account. Hoe lang blijven bestanden op Dropbox staan? Op Dropbox blijven bestanden onbeperkt staan, tenzij je ze zelf verwijdert of je account opzegt. Als je account opzegt, heb je 14 dagen de tijd om al je bestanden op te halen. Daarna worden ze definitief verwijderd.

Dit in overweging nemend, hoe verwijder je dropbox van je mac?

Om Dropbox van je Mac te verwijderen, moet je eerst de toepassing sluiten. Ga hiervoor naar het drop-downmenu in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Dropbox > Quit Dropbox".
Volg vervolgens de onderstaande stappen:
1. Ga naar de Finder en selecteer "Go > Applications".
2. Zoek de Dropbox-applicatie en sleep deze naar de prullenbak.
3. Klik met de rechtermuisknop op de prullenbak en selecteer "Empty Trash".
Als je Dropbox gebruikt om bestanden op te slaan, moet je deze handmatig verwijderen voordat je de applicatie kunt verwijderen. Ga hiervoor naar de Finder en selecteer "Go > Home". Zoek vervolgens de "Dropbox" -map in de linkerbovenhoek van het scherm en sleep deze naar de prullenbak. Klik met de rechtermuisknop op de prullenbak en selecteer "Empty Trash" om de map definitief te verwijderen.

Door Kannry

Vergelijkbare artikelen

Hoe betaal je Dropbox? :: Hoe maak je een Dropbox-account aan?
Handige links