Huis > H > Hoe Werkt De Dropbox?

Hoe werkt de Dropbox?

Een bestand toevoegen aan je account

  1. Meld je aan op www.dropbox.com.
  2. Klik op Alle bestanden in de linkerzijbalk.
  3. Ga naar de map waarin je het bestand of de map wilt opslaan.
  4. Klik op Bestanden uploaden of Map uploaden.
  5. Ga naar het juiste bestand of de juiste map in het bestandssysteem van je computer.
  6. Klik op Openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Trouwens, wat is dropbox plus?

Dropbox Plus is je nieuwe fotoalbum, archiefkast en nog veel meer. Met 2000 GB aan versleutelde cloudopslag is er ruimte voor al je materiaal en meer dan genoeg ruimte om meer toe te voegen. Met Dropbox heb je al je bestanden altijd binnen bereik. Mensen vragen ook: wat is het verschil tussen dropbox en onedrive? OneDrive is het beste alternatief, aangezien je dan voor een pakket met de Office-producten kunt gaan. Dropbox heeft als voordeel dat je voor onbeperkte opslag kunt kiezen, maar denk eerst toch best even na over hoeveel ruimte je werkelijk nodig hebt.

Is Dropbox handig?

Ja, Dropbox is handig. Het is een cloudgebaseerde opslagdienst waarmee gebruikers bestanden kunnen opslaan en delen. Dropbox is beschikbaar op meerdere platforms, waaronder Windows, Mac, Linux, iOS en Android. Dropbox biedt gratis 2 GB opslag en tot 100 GB opslag voor betaalde accounts. Daarvan, hoeveel apparaten kan je koppelen aan dropbox? Volgens Dropbox kun je een onbeperkt aantal apparaten koppelen aan je Dropbox-account.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Mensen vragen ook: hoe kan ik dropbox synchroniseren?

Selectieve synchronisatie gebruiken om ruimte op de harde schijf te besparen

  1. Installeer Dropbox op je computer als je dat nog niet had gedaan.
  2. Klik op het Dropbox-pictogram in de taakbalk (Windows) of de menubalk (Mac).
  3. Klik op je avatar (profielfoto of initialen).
  4. Selecteer Voorkeuren.
  5. Klik op Synchroniseren.
Welke cloud is het veiligst? Het is belangrijk om te weten dat Amerikaanse veiligheidsdiensten zoals de NSA en CIA relatief makkelijk toegang hebben tot Amerikaanse clouddiensten, zelfs als ze hun data in Europa opslaan. Wees je hiervan bewust als je een van deze clouddiensten gebruikt of wilt gebruiken: Dropbox* Google Drive*

Wat is de beste cloud opslag voor foto's?

In de kern is Dropbox een plek in de cloud waar je bestanden kwijt kunt. Dat kunnen documenten zijn, maar ook muziek, video's of foto's. Het is een ideaal concept om bestanden vanaf je thuis- of werkcomputer ook met mobiele apparaten te delen. Het gratis Dropbox biedt meer dan alleen storage. Waar kan ik het beste mijn foto's opslaan? De beste plek om je foto's op te slaan is op een externe harde schijf of in de cloud.

Kun je twee Dropboxen hebben?

Je kunt niet twee Dropbox-accounts hebben op één apparaat. Als je een tweede account toevoegt, wordt je eerste account uitgelogd.

Door Skyler

Vergelijkbare artikelen

Heb je een Dropbox nodig? :: Hoe werkt gratis Dropbox?
Handige links