Huis > H > Heb Je Een Dropbox Nodig?

Heb je een Dropbox nodig?

Dropbox is veelgebruikte online dienst waar je bestanden opslaat en deelt. Nadat je een account hebt gemaakt kun je op meerdere Pc's de bestanden synchroniseren. Maar ook via je mobiele telefoon of tablet kun je met de Dropbox app ook bij je bestanden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat voor router heb ik nodig?

Als je gewoon onderweg wilt internetten, dan is een iwrd de oplossing. Wil je een spelletje spelen of een film kijken met een bekabelde of draadloze verbinding? Dan moet je een draadloze router nemen met dual band en gigabit netwerkpoorten.

Wat kost een abonnement op Dropbox?

Dropbox biedt je 2GB gratis opslagruimte, wat aanzienlijk minder is dan Google Drive. Voor meer ruimte betaal je, op basis van een jaarcontract, 8,25 euro per maand voor 1TB. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor teams. Wat dit betreft, hoe zet je een bestand in dropbox? Op dropbox.com

  1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Uploaden.
  3. Klik op Bestanden of Map: Als je Bestanden kiest, selecteer je zoveel bestanden als je wilt en klik je vervolgens op Openen. Als je Map kiest, selecteer je een map en klik je op Uploaden.

Welke Dropbox is gratis?

De Dropbox Basic-account is gratis en omvat 2 GB ruimte. Dropbox Plus en Dropbox Professional zijn betaalde accounts die meer ruimte en extra functies bieden. Hoe kom ik van Dropbox af? Er zijn een paar manieren om Dropbox van je computer te verwijderen. De eerste is om het programma te verwijderen via de functie Programma's toevoegen/verwijderen van je computer. Ga hiervoor naar Start > Configuratiescherm > Programma's toevoegen/verwijderen en scroll naar beneden tot je Dropbox vindt. Klik erop en klik vervolgens op de knop Verwijderen.
Een andere manier om Dropbox te verwijderen is door de programmabestanden van je computer te verwijderen. Ga hiervoor naar de map C:\Program Files\Dropbox en verwijder de hele map.
Je kunt je Dropbox-account ook verwijderen door naar de Dropbox-website te gaan en je aan te melden. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteer "Instellingen". Klik onder het tabblad "Account" op "Account verwijderen" en volg de instructies.

Gerelateerde artikelen

Welke videokaart heb ik nodig voor 3 schermen?

Bent u op zoek naar een videokaart waarop u 3 monitoren tegelijk kunt aansluiten? De Flex HD 6450 is een uitstekende keuze.

Dus, hoe veilig is een dropbox?

Dropbox-bestanden in opslag worden versleuteld met 256-bits AES-versleuteling (Advanced Encryption Standard). Dropbox gebruikt SSL (Secure Sockets Layer)/TLS (Transport Layer Security) om gegevens te beschermen tijdens verzending tussen Dropbox-apps en onze servers. Daarvan, is dropbox plus gratis? Als je je geregistreerd hebt voor een gratis proefperiode van een individueel Dropbox-abonnement zoals Dropbox Plus of Professional, kun je de proefperiode annuleren voordat deze eindigt, zodat het abonnement niet in rekening wordt gebracht.

Kun je twee Dropboxen hebben?

Je kunt je accounts koppelen en ertussen schakelen op dropbox.com en in de Dropbox-app op elk apparaat. Maar je kunt je accounts alleen ontkoppelen op dropbox.com. Nadat je twee accounts hebt gekoppeld of ontkoppeld, worden ze overal waar je Dropbox gebruikt, gekoppeld of ontkoppeld. Is Dropbox hetzelfde als iCloud? Nee, Dropbox is niet hetzelfde als iCloud. iCloud is een online opslagdienst van Apple, terwijl Dropbox een online opslagdienst is die door verschillende bedrijven wordt aangeboden. iCloud biedt 5 GB gratis opslagruimte, maar je kunt er ook voor kiezen om meer opslagruimte te kopen. Dropbox biedt 2 GB gratis opslagruimte, maar je kunt er ook voor kiezen om meer opslagruimte te kopen door betaald abonnement.

Hoeveel apparaten kan je koppelen aan Dropbox?

U kunt tot maximaal drie apparaten tegelijkertijd koppelen aan Dropbox.

Door Balfour

Vergelijkbare artikelen

Hoe Dropbox betalen? :: Hoe werkt de Dropbox?
Handige links