Huis > I > Is Een Dropbox Gratis?

Is een Dropbox gratis?

Met Dropbox Basic kun je makkelijk én gratis bij je bestanden vanaf meerdere apparaten, waaronder computers, smartphones en tablets: Windows en Mac: installeer onze app en alles in je account verschijnt in de Dropbox-map op je computer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Wat is Dropbox en hoe werkt het?

Dropbox is dé plek voor al je werk. Je kunt bestanden opslaan en delen, samenwerken aan projecten en je beste ideeën tot leven brengen. Of je nu alleen of met collega's en klanten werkt. Dropbox slaat een back-up van al je bestanden op in de cloud, zodat ze altijd online beschikbaar zijn. Men kan zich ook afvragen: wat zijn de kosten van dropbox?

GratisPro
Ruimte2 GB1 TM (1000 GB)
Prijs per maand€ 0,00€ 9,99

Hoe kom ik van Dropbox af?

Er zijn een paar manieren om van Dropbox af te komen. De eerste is om de app van je computer te verwijderen. Ga hiervoor naar de map Toepassingen en zoek de Dropbox-app. Klik met de rechtermuisknop op de app en selecteer "Verplaats naar prullenbak". De tweede is om je Dropbox-account te verwijderen. Ga hiervoor naar de Dropbox-website en meld je aan bij je account. Klik op het tabblad "Instellingen" en scroll naar beneden naar het gedeelte "Account verwijderen". Klik op de knop "Account verwijderen" en volg de instructies. Hoe veilig is een Dropbox? A Dropbox is een cloud-gebaseerde bestandsopslagdienst waarmee gebruikers bestanden online kunnen opslaan en delen. De dienst is ontworpen om veilig te zijn, met gegevensversleuteling en beveiligingsfuncties die gebruikersgegevens beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Zoals elke online dienst zijn er echter potentiële veiligheidsrisico's verbonden aan het gebruik van een Dropbox. Deze risico's omvatten datalekken, phishing-aanvallen en malware.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Je kunt ook vragen wat zijn de voordelen van dropbox?

Voordelen Dropbox

  • Dropbox werkt gebruiksvriendelijk. Het heeft een eenvoudige interface en je hoeft niet telkens opnieuw in te loggen.
  • Dropbox bezit een snelle synchronisatie. Dit is vooral te merken bij lichtere bestanden.
  • De opslagruimte van je Dropbox Cloud is makkelijk uit te breiden door verschillende functies.
Mensen vragen ook: wat is het verschil tussen dropbox en onedrive? OneDrive is het beste alternatief, aangezien je dan voor een pakket met de Office-producten kunt gaan. Dropbox heeft als voordeel dat je voor onbeperkte opslag kunt kiezen, maar denk eerst toch best even na over hoeveel ruimte je werkelijk nodig hebt.

Hoe deel ik een bestand op Dropbox?

Delen vanuit de Dropbox-map op je computer

  1. Open de Dropbox-map op je computer.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het item (bestand of map) dat je wilt delen.
  3. Klik op Delen.
  4. Geef het e‑mailadres, de naam, of de groep op van de persoon of personen met wie je wilt delen.
  5. Selecteer Kan bewerken in het vervolgkeuzemenu.
Hoe voeg je iemand toe aan Dropbox? To add someone to your Dropbox, open the Dropbox desktop app and click the profile picture or initials in the upper-right corner. Then click Settings. Under the "Account" tab, clickInvite friends. Enter the email address of the person you’d like to invite and clickSend invite.

Trouwens, hoe kan ik een dropbox bestand bewerken?

Er zijn twee manieren waarop u een dropbox-bestand kunt bewerken. Allereerst kunt u het bestand openen in de dropbox-app en vervolgens de bewerkingsopties gebruiken die u in de app vindt. Als u echter een meer geavanceerde manier van bewerken wilt, kunt u het bestand downloaden en vervolgens openen in een programma op uw computer, zoals Microsoft Word of een teksteditor.

Door Whitebook Matsuo

Vergelijkbare artikelen

Heb ik een Dropbox account? :: Is Dropbox plus gratis?
Handige links