Huis > H > Heb Ik Een Dropbox Account?

Heb ik een Dropbox account?

Je e-mailadres is de gebruikersnaam voor je Dropbox-account. Als je niet zeker weet wat het e-mailadres voor je Dropbox-account is, kun je dit opzoeken op een apparaat dat je hebt gekoppeld aan je account, via een map die je hebt gedeeld, of in de betalingsgegevens als je een abonnement hebt gekocht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Wat is de beste online opslag?

Wat zijn de beste online opslagdiensten?

  1. pCloud: de beste cloud-opslag.
  2. Sync.com: de veiligste en vertrouwelijkste cloud-opslag tegen lage prijzen.
  3. Icedrive: de goedkoopste cloud-opslag.
  4. Mega: Veiligheid in de kijker en 20 GB vrije ruimte.
  5. Google Drive: 15 GB gratis om van Google-tools te genieten.
Wat is de beste cloud opslag? Wil je iets meer, dan kan je het best naar de Google Drive. Voor 1,99 euro per maand heb je 100 GB aan cloudopslag. Voor hetzelfde bedrag heb je bij OneDrive maar de helft. Bij iCloud krijg je 50 GB voor 99 cent per maand.

Dienovereenkomstig, hoe lang blijven bestanden op dropbox staan?

Volgens de Dropbox-website blijven bestanden in de Dropbox-map op je computer totdat je ze verwijdert, zelfs als je ze verwijdert van de Dropbox-website. Als je een bestand verwijdert uit je Dropbox-map op je computer, wordt het na 30 dagen verwijderd uit Dropbox. Hoe verwijder je Dropbox van je Mac? Als je Mac OS X 10.6 of hoger gebruikt, kun je Dropbox verwijderen door naar je map Toepassingen te gaan en de Dropbox-app naar de prullenbak te slepen. Als je een eerdere versie van Mac OS X gebruikt, kun je Dropbox verwijderen door het verwijderingsprogramma in je Dropbox-map uit te voeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Je kunt ook vragen wat zijn de nadelen van dropbox?

Nadelen Dropbox:

Een groot nadeel is dat wanneer twee mensen aan eenzelfde bestand werken, Dropbox twee verschillende bestanden zal opslaan. Het kost tijd en moeite om deze terug samen te voegen. Je krijgt 2 GB opslag gratis wat heel weinig is in vergelijking met Google Drive.
Bovendien, hoeveel opslagruimte krijg je gratis bij drive? Elk Google-account biedt 15 GB aan opslagruimte die wordt gedeeld door Google Drive, Gmail en Google Foto's. Als je upgradet naar Google One, gaat je totale opslagcapaciteit naar 100 GB (of meer, afhankelijk van het abonnement dat je kiest).

Hoe verwijder je bestanden uit drive?

Google Drivebestandenverwijderen

Een bestand in de prullenbak plaatsen

  1. Open de Google Drive-app op je Android-telefoon of ‑tablet.
  2. Tik rechtsonder op Bestanden .
  3. Tik naast het bestand dat je wilt verwijderen op Meer. Verwijderen.
Dit in overweging nemend, is onedrive gratis? Ja, OneDrive is gratis. Er zijn twee manieren waarop u OneDrive kunt gebruiken: met een Microsoft-account of met een organisatieaccount. Wanneer u OneDrive gebruikt met een Microsoft-account, krijgt u 5 GB gratis opslagruimte. Als u meer ruimte nodig hebt, kunt u opslagruimte bijkopen of overstappen op een abonnement op Office 365, waarmee u onbeperkte opslagruimte krijgt.

Heb ik OneDrive nodig?

Nee, je hoeft OneDrive niet te gebruiken. OneDrive is een cloudopslagdienst van Microsoft waarmee je bestanden online kunt opslaan en synchroniseren. Als je een Microsoft-account hebt, krijg je 5 GB gratis opslagruimte in OneDrive.

Door Plunkett Maraia

Vergelijkbare artikelen

Wat staat er te koop bij de domeinen? :: Is een Dropbox gratis?
Handige links