Huis > H > Hoe Maak Ik Een Kopie Van Een Dvd?

Hoe maak ik een kopie van een dvd?

Open de Verkenner en navigeer naar de bestanden en/of mappen die u wilt branden. Klik met de rechtermuisknop op een bestand dat (of map die) u wilt branden. Kies voor Kopiëren naar > Dvd-rw-station of Cd-rw-station. Had u nog geen beschrijfbare dvd/cd in de lade gestopt, dan kunt u dat nu nog doen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dus, hoe dvd kopieren naar pc?

Doel 1 – Video rippen naar de computer

  1. 1.1 Laad de DVD in de computer.
  2. 1.2 Open de bestanden op de DVD. Deze Computer > DVD-RW Station (D:/)
  3. 1.3 Zoek de map met de naam 'Video_TS'
  4. 1.4 Kopier deze map naar de map die je eerder hebt aangemaakt.
  5. 1.5 Je kunt nu de filmbeelden afspelen op je computer.
Hoe kopieer je een beveiligde dvd? De meeste software om dvd's te rippen heeft moeite met DRM, is traag of te complex. We werpen daarom een blik op software waar je meteen mee aan het rippen bent én 'beveiligde' dvd's ript: WinX DVD Ripper - die ook als gratis versie beschikbaar is.

Hoe een dvd rippen met VLC?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een dvd kunt rippen met VLC. Een manier is om de optie Media > Converteren/Opslaan in het VLC-menu te gebruiken. Hiermee wordt het dialoogvenster Converteren geopend. In het Convert dialoogvenster selecteert u het tabblad Disc. Op het tabblad Disc selecteert u de optie DVD en vervolgens de knop Convert. Hiermee opent u het dialoogvenster Conversieconfiguratie. In het configuratiedialoogvenster Converteren selecteert u de optie Video - H.264 + MP3 (MP4) in het keuzemenu Profiel. Selecteer vervolgens de knop Bladeren naast het veld Bestemmingsbestand en kies waar u het geripte bestand wilt opslaan. Selecteer tenslotte de knop Start om het rippen te beginnen.
Een andere manier om een DVD te rippen met VLC is door de Media > Open Disc optie te gebruiken in het VLC menu. Dit opent het Open Media dialoogvenster. In het dialoogvenster Open Media selecteert u het tabblad Disc. Op het tabblad Disc selecteert u de optie DVD en vervolgens de knop Converteren/Opslaan. Het dialoogvenster Converteren wordt geopend. In het dialoogvenster Converteren selecteert u de optie Video - H.264 + MP3 (MP4) in het keuzemenu Profiel. Selecteer vervolgens de knop Bladeren naast het veld Bestemmingsbestand en kies waar u het geripte bestand wilt opslaan. Selecteer ten slotte de knop Start om het rippen te starten. Hoe maak ik van een dvd een MP4? Er zijn een paar manieren om van een DVD een MP4 te maken. Eén manier is om een programma als Handbrake te gebruiken om de DVD te rippen naar een MP4-bestand. Een andere manier is om een dienst als Vudu te gebruiken om de DVD om te zetten in een MP4-bestand.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Trouwens, hoe maak ik een kopie van een dvd op mijn mac?

Deel 1.Hoe een dvd te kopiëren op een Mac OS X

  1. Plaats een dvd die u wilt kopiëren naar uw Mac.
  2. Start Schijfhulpprogramma en selecteer een dvd-schijf in de lijst.
  3. Ga naar Opslaan als en kies uw eigen naam en bestemming.
  4. U ziet nu de nieuwe schijfkopie aan de linkerzijde van het Schijfhulpprogramma-venster.
Dienovereenkomstig, wat te doen met oude dvd's? Als muziek-cd's of dvd's met (kinder)films nog goed zijn, kun je ze ook naar de kringloopwinkel brengen of verkopen, bijvoorbeeld op een website voor tweedehands spullen. Op sommige plaatsen worden cd's in speciale bakken, zogenaamde 'blipverts', gescheiden ingezameld. Je kunt de locaties online vinden.

Dit in overweging nemend, welk programma om cd te rippen?

Op deze pagina vindt u een overzicht van gratis software om uw muziek CD's te rippen.

  • Ashampoo Music Studio.
  • CDex.
  • EZ CD Audio Converter.
  • Nero Kwik Media.
  • FormatFactory.
  • Windows Media Player.
  • FreeRIP.
  • Exact Audio Copy.
Je kunt ook vragen wat kost een dvd speler? Een DVD-speler kan je al voor minder dan € 30,- kopen. Het is echter verstandig om even goed te kijken welke speler je wilt aanschaffen. Koop bijvoorbeeld geen speler die alleen maar DVDs af kan spelen wanneer je ook CDs wilt kunnen afspelen.

Hoelang duurt het om dvd te rippen?

Het duurt ongeveer 1 uur om een DVD te rippen.

Door Gerhardt Muhammad

Vergelijkbare artikelen

Welk bestandsformaat voor DVD speler? :: Welke dvd's zijn geld waard?
Handige links