Huis > H > Hoe Verwijder Je Mail Van Je Telefoon?

Hoe verwijder je mail van je telefoon?

Berichten verwijderen

  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open het bericht. Als je in je inbox wilt blijven, tik je op de letter of foto naast het bericht.
  3. Tik op Verwijderen .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe mail verwijderen zonder te openen?

In de meeste gevallen volsstaat om het bericht te markeren (dus NIET 'openen'!) en dan met de rechtermuisknop te klikken en voor verwijderen te kiezen, of te kiezen voor Verplaatsen naar de prullenmand. Hoe kan je snel mails verwijderen? Meerdere e-mails verwijderen

Als u opeenvolgende e-mailberichten wilt selecteren en verwijderen, klikt u in de berichtenlijst op de eerste e-mail, houdt u Shift ingedrukt, klikt u op de laatste e-mail en drukt u vervolgens op Delete.

Waarom kan ik mijn mails niet verwijderen?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u uw e-mails niet kunt verwijderen. Eén reden kan zijn dat uw e-mailaccount is ingesteld om uw e-mails te archiveren in plaats van ze te verwijderen. U moet dan uw accountinstellingen wijzigen om de e-mails te verwijderen in plaats van ze te archiveren. Een andere reden kan zijn dat de e-mails in een alleen-lezen formaat zijn, wat betekent dat u de e-mails kunt bekijken maar er geen wijzigingen in kunt aanbrengen. Trouwens, hoe alle mails verwijderen op smartphone? Er is geen universeel antwoord op deze vraag omdat er veel verschillende soorten smartphones op de markt zijn. De meeste smartphones hebben echter een e-mailprogramma waarmee u al uw e-mails in één keer kunt verwijderen. Gewoonlijk kunt u dit doen door de optie "alles verwijderen" te selecteren in het menu van de e-mailtoepassing.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder je alle mails in een keer iphone?

E-mails verwijderen van een iPhone, iPad en iPod touch

  1. Open Mail en ga naar uw postbus 'Inkomend'.
  2. Tik rechtsboven op 'Wijzig' en selecteer de e-mails die u wilt verwijderen afzonderlijk of tik op 'Selecteer alles'.
  3. Tik op 'Prullenmand' of 'Archiveer'.
Hoe alle mails van 1 afzender verwijderen GMail? GMail: Alle berichten in 1 keer verwijderen
  1. Open Gmail en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Selecteer het postvak dat u wenst op te ruimen (in de kolom aan de linkerkant).
  3. Klik op het pijltje naast het selectievakje en selecteer Alles.

Daarvan, hoe kom ik van de bitcoin mails af?

In dit artikel leest u wat u tegen ongewenste e-mails kunt doen.

  1. Oplichters. Krijgt u veel ongewenste berichten, dan kunnen er twee dingen aan de hand zijn.
  2. Bitcoins.
  3. Stap 1: klik nergens op.
  4. Stap 2: weer de mails af.
  5. Stap 3: blokkeer de afzender.
Daarvan, hoe kan ik alle mails van 1 afzender verwijderen? De meeste e-mailprogramma's bieden de mogelijkheid om een regel in te stellen voor het automatisch verwijderen van e-mails van een bepaalde afzender. Dit kan meestal gedaan worden door een filter of regel in het e-mailprogramma in te stellen.

Hoe selecteer je meerdere mails?

Er zijn twee manieren om meerdere e-mails te selecteren. Allereerst kunt u de Shift-toets gebruiken om aaneengesloten e-mails te selecteren. Houd de Shift-toets ingedrukt en klik op de eerste en laatste e-mail die u wilt selecteren. Alle e-mails tussen deze twee e-mails worden ook geselecteerd.
De tweede manier is om de Ctrl-toets te gebruiken om niet-aaneengesloten e-mails te selecteren. Houd de Ctrl-toets ingedrukt en klik op elk van de e-mails die u wilt selecteren.

Door Loftus Gutschow

Vergelijkbare artikelen

Hoe alle mails selecteren in Gmail? :: Is Zivver gratis?
Handige links